Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a barátotok beleszól hogy milyen bugyit vegyetek fel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 17:13
3/10 anonim válasza:
Senki nem szól bele, nagykislány vagyok, magam válogatom a ruháimat és a fehérneműimet is.
A lényeg, hogy mindig van több csábító darab is a szekrényemben, hogy mindketten jól érezzük magunkat, meglegyen látványra és élvezetre is a hatás :)
4/10 anonim válasza:
Ez komoly? Van olyan nő , aki engedi, hogy beleszóljanak még abba is, milyen bugyit vesz fel?
5/10 anonim válasza:
az exem beleszólt. a mostani barátom nem. úgyis lekerül, akkor meg nem mindegy? :D
7/10 anonim válasza:
Annyiból szól bele, hogy ne vegyek fel bugyit. :D
Amúgy nem, de nem zavarna ha beszólna, kivéve ha valami hello kittys bugyit akarna rajtam látni vagy ilyesmit.
8/10 Andrea Henrietta válasza:
Csak akkor tűrném el hogy beleszoljon, hogyha én is beleszólhatnék az ő ruhatárába.
Egyébként ln is mindíg olyan darabokat választok amik látványra is kellemesek de azért kényelmesek is...
Én pl nem tudok tangát hordani, egyszerűen nem szeretem. Ha ilyet próbálna rámeröltetni, nagyon pipa lennék...
10/10 anonim válasza:
Nem, szerencsére abszolút tetszik neki az ízlésem, pedig már kérdeztem erről így a 4 év alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!