Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan reagáltok arra, amikor a barátotok bulizik?
És akkor? Most ez olyan szempontból buta kérdés, hogy ha más kell neki, akkor bulin kívül is akadnak jó nők. Szóval ha meg akarna csalni, űgyis megteheti bármikor, sőt úgy is, hogy meg sem tudod.
Néha egyedül is ki kell mozdulni. Az én páromra évfolyamtársnője van rámozdulva, aki egy nálamnál sokkal szebb csaj. És mi csak nevetgetünk a párommal a szánalmas próbálkozásain. Szóval annál rosszabb minél inkább azt látja megveszel a féltékenységtől, egy idő után ráun és akkor tényleg megcsal.
Hát én srác vagyok, de azért vágtam bnőm érzéseit...
A történet ott kezdődött, h nem ugy ismert meg mint egy hosszu kapcsolatra vágyó, hűséges palit, eleg sokat buliztam bulinkent legalabb 2 lany összejött, erről akkor szerzett tudomast amikor a mobilomat leste, persze ez meg kettonk kapcsolata elott volt legalabb 1 héttel:)
Lényeg, hogy eleinte tartott tole, h mi lesz de aztan mar nyugodtan elengedett...Ha szeret a palid, es te is szereted akkor nyugodt lehetss mert en pl azota nem is nagyon buliztam, egyedul nem jo, megcsalninmeg nem fogom igy neha elmegyunk ketten bulizni. Ha parszor elmegy a palid buliba es nem szakitotok addig akkor utanna mar csak veled akar menni, vagy sehogy szerintem. Mondjuk ez az egesz tortenet azon all vagy bukik, h szeret-e igazán...(;
Foglald el magad, egy ido utan ugyse fog eljarni bulizni nelkuled max kanbuliba...
miota vagytok egyutt? (:
a kapcsolatunk elején a barátom is eljárt bulizni nélkülem, elég sz.rul esett, de sose mondtam neki, mert hát hívott, de nem akartam a barátaival lenni :)
később abba hagyta, ha megyünk valahova akkor kettesben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!