Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! H reagáltok h ha a barátotok egy kicsit füllent?
Figyelt kérdés
nem nagy hazugsgra gonodolok,csak picikre,pl azért h ne bántson meg titeket, vagy , pl hiányzik neki a buli, és nektek azt mndtja h nincs kedve meg nem is akar elmenni, de ti rájöttök vh h füllentett?szal ti h reagltok? megkérdezitek tőle h miért füllentett? vagy mit cisntok? tudom nem nagy dolog,de kíváncis vagyok rá:D
kort és nemet is lécci, és ha van ezzel kapcs vmi történet azt lécci írjátok le:) meg h mi eltt aztán :) köszi:)
17/L(Ui.:am én ezt a kérdést azért tettem fel, mert még nem volt hosszú távú kapcsim, soha és van egy srác akivel hsszú távra tervezünk :))
2010. okt. 9. 11:18
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyenekben eleve nem is kell hazudoznia. Felőlem akkor megy el bulizni amikor akar, én is jobban szeretek a baátnőimmel bulizni. Ha csak kicsi dolgokról van szo, akkor nem zavar.:)
2/3 A kérdező kommentje:
amúgy engem sem zavar, tőlem elmehet :) én nem tartom vissza:D de nem csak iylenek, más dlgokban :)
2010. okt. 9. 11:35
3/3 anonim válasza:
Ha kicsit füllent, akkor kicsit nyakonvágnám. Ha nagyobbat füllent, akkor jöhet a láncfűrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!