Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok - - kizáró ok lenne, ha a barátotok tanulna?
Mondjuk 31 éves. Tegyük fel, hogy jóképű. Sőt, tegyük fel, hogy tök jó fej... de újratervez mindent, és nappalin tanul, mellette nem tud dolgozni év közben.
Inkább ezt választotta, mert itthon szeretne küzdeni, nem külföldi szállodában takarítani.. ezért úgy döntött, hogy beiratkozik egy egyetemre, 3 éve van még hátra.
A korban hozzá illő lányok nagy valószínűséggel már dolgoznak. Zavarná őket, hogy ez a srác még tanul?
Én nappali mellett dolgozok. Oh wait...
Amúgy akkor miből él, miből fizeti a sulit? Az egyetem ellen semmi kifogásom, hisz én is járok, msc-n is gondolkozok.
De 31(+3) évesen nem a diploma fogja a kezébe adni a megváltást. Hr gyakornok vagyok, diákként/pályakezdőként a kora miatt rá se néznének, felnőttként meg a tapasztalat hiánya miatt. A papír kevéssé fontos, hacsak nem valami villamosmérnök vagy akármi. De ahhoz sem árt ha legalább angolul tud.
Ezek meg olyan dolgok, amik hosszú időre ellehetetlenítenék a közös jövőépítgetést, még akkor is, ha én már elindultam valahol.
Hát számomra nem épp egy átgondolt döntést jelentene, így hosszútávon lehet hagynám, de egy friss 18-20 éves egyetemista kislány simán rámozdulna, mert hú menő és idős.
de újratervez mindent, és nappalin tanul
ez nálam jelen idő akárhogy is nézem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!