Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szigorú vagyok vele?
Ne hozdd fel mindig ezt a témát a párodnak se a gondolataidban:)
Téged választott erre gondolj:)
Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, és mennyire komoly a kapcsolatotok.
Én hűséges típus vagyok, de ha hasonló helyzetben lennék, akkor annyit tennék, hogy "nyitott szemmel járnék" a világban - soha nem lehet tudni, hogy én mikor találkozom olyan férfival, akivel én randiznék szívesen.
Nem szívesen szalasztanék el valakit, aki esetleg jobb társam lenne, egy olyan férfi kedvéért, aki a jelek szerint nem igazán érdemes a bizalmamra.
igen. szigorú domina néni. háháh!
írtál egy szép történetet, csak az nem drül ki, mitől lennél szigorú.
Nem vagy szigoru, egyaltalan nem.
A parod megcsalt. Jogos a kiabrandultsag es a bizalmatlansag. Egy masik notol akart valamit, nem toled, tehat ha az a lany akart volna valamit a baratodtol, lehet el is hagyott volna. A helyedben en elgondolkoznek, hogy valoban szeret-e.
Szerintem aki szeret, nem kezdemenyez ilyesfajta ,,artatlan flortot". 18/l
Egyébként nagyjából úgy is kell vele viselkednem, mintha az anyja lennék. :D
Komoly kapcsolat, már három éve együtt vagyunk, és huszonévesek vagyunk.
"Egyébként nagyjából úgy is kell vele viselkednem, mintha az anyja lennék."
Mit értesz ezalatt?
Miért érzed úgy, hogy ezt "kell" tenned?
Mi történne, ha nem úgy viselkednél vele, mintha az anyja lennél?
Azon kívül, hogy néha elég gyerekesen gondolkodik, nekem kell gondoskodnom róla. Arra gondolok, hogy képes lenne hetekig édességeken és energiaitalon élni, nekem kell könyörögnöm, hogy egyen valami rendes ételt is. De mindegy, elkanyarodtunk a kérdéstől. :)
Azért írtam ki a kérdést, mert úgy gondolom, mindenkinek jár egy második esély. A szeretetem nem múlt el iránta, csak a bizalmam ingott meg kissé, ezért szenvedek. Félek, hogy újra képes lenne ilyet tenni és akkor mégaz is lehet, hogy nem utasítjákel. Kíváncsi voltam, hogy valaki volt-e már ilyen helyzetben és hogyan oldódott meg a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!