Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet megnevelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megnevelni egy hanyag férfit?

Figyelt kérdés

Ha nem kapcsolja le maga után a villanyt, ha egész éjjel vagy 2 nap ég a villany a fészeres műhelyében, mert úgy felejtette, vagy nem csukja be maga után a zoknis fiókot vagy a ruhás szekrényt, vagy ha fél szekrényt át túrja mert keres egy ruhát és a többi szana szét mindenhol,

ahol iszik eszik ott étel maradék , mosatlan utána, sörös üveg a teraszon, a szobájában a számító gép előtt, cigi csikkek az udvaron mindenhol,kávés csészék mindenhol, büdös zoknik a szőnyegen ahol leveti ott, kifordítva gombócba.

Mit lehet ilyenkor vele tenni?

Amikor mondom neki akkor jön hogy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahjjj és jön a durci, mert merek érte szólni.

Én a feleség vagyok ő meg a férj.

2014. júl. 10. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
engem kb 10 éve próbál nevelni kisebb nagyobb sikerrel :) mapl én főzök, de ő mosogat majd:P
2014. júl. 10. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Az már rég rossz, ha egy felnőttet nevelni kell. Régen is ilyen volt, vagy csak mostanság lett ilyen kellemes társaság?
2014. júl. 10. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Külön szoba, külön villanyszámla.
2014. júl. 10. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:

elég nehéz és hosszadalmas vkit "lenevelni" a rossz szokásairól

ne várd hogy egyik napról a másikra rendszerető legyen, mert akkor tényleg mindig csak a veszekedés lesz

próbáld meg fokozatosan és dicsérd meg ha megcsinálta

a kisebb dolgokat inkább hagyd, már az is óriási változás ha legalább a mosatlant és a szemetet nem hagyja szerte szét a házban

2014. júl. 10. 13:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Hozzá szokott hogy minden a helyébe van víve és gondolom úgy is van vele hogy ha már úgyis oda vittük majd el is visszük ő meg jön megy csak a házban, de őt nem zavarja hogy kerülgetnie kell a kávés csészéket.

30 éves apa férjről van szó!

2014. júl. 10. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsit lehet olyan férfin nevelni, aki összességében kulturált, de akiből ez alapvetően hiányzik, azt szinte lehetetlen. Pl. régebben nem töröltem szárazra mosogatás után a mosogatókagylót, vagy használat után a csapokat. Viszont ami elveimmel ellenkezik, arra lehetetlen (pl. WC-n férfinak ülve pisilés).
2014. júl. 10. 14:09
 7/10 9802 válasza:

Ezzel az a baj, hogy így nem fog működni huzamosabb ideig az együttélés. Egyre nagyobb feszültségek lesznek kettőtök között, ha ő nem változtat, vagy te nem nyugszol bele. De nem kell ebbe a helyzetbe belenyugodni!

Muszáj vele nagyon komolyan elbeszélgetni szerintem!!!

Nem arra gondolok, hogy amikor úgy hagyja a fiókot, ahogy nem kellene, akkor szólsz neki, ő legyint egyet és annyiban marad, hanem arra gondolok,amikor leültök, és őszintén elmondod neki,hogy mit csináljon holnaptól.

El kell neki mondani, hogy téged ezek a dolgai nagyon zavarnak és ha nem figyel oda jobban, akkor így el fogtok távolodni egymástól. Veszekedni csak nem akar ő sem egy pár sörös üvegen, vagy hasonlón...

Ha még nincs gyerek, de szeretnétek, akkor elő is lehet irányozni,hogy akkor bizony ezeknél a dolgoknál jóval több feladata lesz, amik alól nem bújhat ki...

Ha segít, csináljatok saját házirendet.

Sok sikert!

2014. júl. 10. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagy arc lehet :-)
2014. júl. 10. 14:42
 9/10 Buford Tannen ***** válasza:
Bocs de szarrá röhögtem magam mire a felsorolás végére értem xD
2014. júl. 10. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Én egyetlen egy férfi nevelésére vállalkoznék csak, a fiaméra maximum. De nehogy már egy felnőtt férfit ilyen téren meg kelljen nevelni komolyan mondom. Mielőtt összeházasodtatok nem volt ilyen? Én megőrülnék tőle az biztos, nem bírom a rendetlenséget magam körül, azt pedig még kevésbé bírom, ha valakit ennyire nem érdekel a rend. Szerintem a férjed téged sem tisztel...amúgy a válasz a kérdésedre, sehogy nem fogod tudni megnevelni. EZ már így marad!
2014. júl. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!