Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a pasikat "megnevelni"?
Nehezen alakítok ki rendes párkapcsolatot, ugyanis nem bírom a kötötségeket. Azt, hogy ha járok egy fiúval az napjában 20-30szor (nem túlzás!) felhív és szinte már nem hagy nekem szabad teret se.
Emellett sok fiút zavart már eddig, hogy rengeteg fiú barátom van, akikkel mindent meg tudunk beszélni. Velük nőttem fel, tőlük sese válnék meg de hát a pasik féltékenyek, pedig sose volt velük semmi olyan.
Nem akarok kalitkában élni!!! Segítsetek légyszi! hogy magyarázzam meg ezt a pasimnak?
nekem is csak fiubarataim vannak, es neha zavarja is a parom, de elfogadja, mert tudja, hogy szeretem, ezer modon tudtara adom, imadom, stb.
a napi sok telefonhivas meg mar megbocsass beteges, nem csoda, hogy ugy erzed, nincs elettered, mindenkinek kell lennie sajat szférájának.
a legjobb leulni vele, es megbeszelni. (én ezt az "énnemmegyekfociznitenemszerepjatszol" effektusnak hivom), ha te lognal rajta, valoszinuleg ot is zavarnad, probald neki elmondani, ha nem erti meg, az baj. ha nem bizik benned, akkor igazabol nem benned nem bizik, hanem magaban.
rossz pasit fogtal ki, nem minden pasi ilyen. nem tudom megerti e, én amikor ilyen feltekeny pasim volt, szakitottam vele :(
köszi a vláaszokat!
még megpróbálok beszélni vele :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!