Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Nem tudom mire számítsak!
Találkoztam egy netes oldalról egy pasival.A dolog pikantériája,hogy már előtte vagy 3 hete beszélgettünk,szinte minden nap azon az oldalon és mär nevetséges,hogy mennyire egyeztünk mindenben.Megvolt az első randi(bár inkább baráti csevely,sem csók,sem egyëb testi kontakt nem volt).Másnap már a következő randiqöl beszéltünk.
Ez már 2 hete tart,de kezdem nem érteni.A munkája miatt alig látom,megkérdeztem tőle,hogy mit gondol:menni fog ez így?
Azt mondta akarja.Viszont tegnap hívtam,megszakadt a vonal és nem is hívott vissza csak ma este.Eléggé laza.
Érdemes vele foglalkozni?
Kulon varosban laktok? Ne kozold vele elore a szandekod, hagyd h o "vadasszon le". pasikban van egy vadaszoszton. Ha a "Zsakmany" egybol odadobja magat, a ferfi hamar tovabb all. Hagyd h o keressen :) A legtobb ferfi sajnos tesztelget h mennyire tud bolondulni a no erte, es aki tul hamar tul sokat mutat, attol megijednek es tovabb allnak h tul nagy szuksege van a pasira.
Kesobb ugyis kialakul, es ha tetszel es veled akar lenni, veled lesz. :)
De ne add be magad se tul konnyen, se tul hamar. Hagyjad o keressen.
s mikor keres es rakerdez miert nem kerested te, mond meg h elvoltal foglalva de azert sokat jart a fejedben. Mutass feleje erdeklodest mindenkepp, de ne hagyd h azt higyje h most korulotte forog a vilagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!