Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak egy ilyen sráctól?
2-3 hónapja találkozgatunk, minden nap csinálunk valamit együtt, kb egy hónapja már olyan, mintha járnánk, kézen fogva sétálunk mindig, sok csók, meg úgy alapvetően az ismerőseink meg mindenki így tekint ránk, mint egy pár.
Még nem feküdtünk le, de azért már kézzel-szájjal elkezdtük felfedezni egymást... :)
Ő olyan típus, akinek sose volt komoly kapcsolata (igazán kapcsolatok se, mert azt mondta, hogy nem akart hitegetni senkit), szóval kb csak kalandjai voltak. Igazából minden ilyesmit elmondott magáról, szóval nem játszotta meg magát előttem, de azért kicsit ijesztő ez a hozzáállása számomra.
Szerintetek, ha lefekszem vele, akkor vége lesz? Elég sok mindent tervez velem, már az elkövetkező hónapokra kb minden hétre szervezett valami programot, amire szeretné, ha vele mennék, meg jövő nyárra is, stb, de lehet, hogy ez csak ilyen beetetés, mintha komolyan gondolná, nem? Meg folyton arra célozgat, hogy szeretné, ha tényleg egy pár lennénk... De én nem tudom, hogy ez mennyire lenne jó ötlet, jobb, ha nem élem bele magam ebbe. Viszont, ha lefekszem vele, félek, hogy túlzottan kötődni fogok hozzá. Mit csináljak?
( És most nem azon van a hangsúly, hogy előbb mondjuk ki, hogy járunk vagy előbb lefeküdjek-e vele, mert lényegtelen, most ha hivatalosan együtt lennénk, akkor is dobhatna utána. )
Ha voltatok hasonló helyzetben, kérlek írjatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!