Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fúk és lányok válaszát is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fúk és lányok válaszát is várnám. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor a barátainkkal buliztunk.

Volt köztük egy srác, akit már rég óta ismertem, és már hetek óta lógtunk együtt. (No szex)

Kissé spicces állapotban volt, amikor a fülembe súgta, hogy nagyon kíván, és el kéne bújnunk valahová. Én is hajlottam rá és gondoltam, hogy hazamegyünk, majd felhívom és ott majd eldől minden.

Mondtam, hogy még maradunk legalább éjfélig.

Attól kezdve egyfolytában sugdosott a fülembe, és olyan ocsmányságokat sugdosott, hogy borzasztó. Hogy mit és hogyan csináljuk, és beteges dolgokat sorolt fel, de ötpercenként. Én mondtam, neki, hogy Te beteg vagy. Nem vette a lapot és csak folytatta. Én ezután lemondtam a meghívást.

A kérdésem az, hogy ha így elengedve magát ilyen vágyai vannak ( nem írom le, de higgyétek el, hogy betegesek), akkor ha együtt lennénk és józan lenne előhozná ezeket? számítsak rá vagy próbálkozhatunk a kapcsolatunkkal?

Nem vagyok prűd és volt egészséges kapcsolatom és Normális keretek között mindent megadtunk egymásnak, tehát itt tényleg beteges vágyakról van szó. Elő jön ezekkel a vágyakkal józanul is? Erről igazán a fiúk véleményére lennék kíváncsi, de a lányok is írhatnának. Jogos a félelmem?

2013. jan. 5. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem felejtsd el,és keress olyat aki tiszteli a nöt,aki mellett nő lehetsz!
2013. jan. 5. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
ne a mikulással kezdj ki, mindigis perverz volt, animal sex a kedvence
2013. jan. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!