Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt meg tudná valaki magyarázn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg tudná valaki magyarázni nekem? Főleg a fiúk válaszát kérem .

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régóta jóban vagyok , de egy ideje mintha többet érzünk egymás iránt .Az eggyik bulin kettesben maradtunk a fürdőben , és az ölébe húzott és le akart smárolni , de én illemből nem engedtem .Azután meg a mi kapcsolatunkról beszélgettünk , és mikor szó esett arról hogy öszze jöjjünk azt mondta :'hogy majd később '. Ezt én nem nagyon értem ..Szerintetek mire értheti ?
2013. jan. 3. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, miért mondta, hogy később...hisz ha tehette volna, ott helyben a magáévá tesz
2013. jan. 3. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
komoly kapcsolatra lehet nem vágyik....ez a logikus magyarázat de ezt akkor ott kellet volna megkérdezned töle:P
2013. jan. 3. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos azért, mert nem engedted magad lesmárolni. Egyébként ezt neked kellene megkérdezni tőle, hogy, hogy érti, hogy később.
2013. jan. 3. 17:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát én úgy éreztem , hogy ő tényleg érez irántam valamit mert azelőtt mindig bokolt nekem ,meg mindig fontosnak tartotta amit én mondok , vagy mondtam..
2013. jan. 3. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ezt jól elcsesztétek az biztos, mindeketten. Illemből. Mert hát nem illik hogy egyik ember megcsókolja a másikat nem igaz? :D Bűnös dolog nemde? Szerintem inkább lányos zavarodban azt se tudtad mi a frászt csinálj hirtelen, ő meg a hirtelen visszautasítással nem tudott érdemben mit kezdeni, ezért mondta h "majd később".

Sajnos azt nem tudod úgyse hogy ő milyen távú kapcsolatban lenne benne, és csak flörtölne veled vagy komolyabban venne. Azt mond amit akar, ellenőrizni meg nem tudod úgysem. Szóval ez egy kicsit ahogy esik úgy puffan dolog általában. Benne van a pakliban a csalódás mindig, nem az a kérdés fogsz-e csalódni valakiben, hanem h mikor és hányszor.

2013. jan. 3. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Visszautasítod és csodálkozol,hogy utána ez van? érdekes logikád van.
2013. jan. 3. 18:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Attól hogy nem adom magamat annyira könnyen , nem azt jelenti hogy pisis vagyok , mert nem akartam hogy rosszat gondoljon rólam , de öszintén én sem vagyok felkészülve erre , csak a véleményét szerettem volna tudni.Erre meg a válasz az volt hogy majd később ..
2013. jan. 3. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát zavarba jöhetett....kérdezd meg tőle hogy mit érez irántad..aztán ha szerelmes beléd akk mostmár te smárold le:)
2013. jan. 3. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!