Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, úgy érzem belepusztulok!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal majdnem másfél évig voltunk együtt, még nem 2hete szakított velem. Nagyon, nagyon szeretett engem, tudom, éreztem. Mindent megtett értem. Én havonta szakítottam vele. Csoda, hogy eddig bírta, főleg, hogy az utolsó hetekben NAPONTA veszekedtem vele, hülyeségeken. Fel se fogtam. Mindig csaa ígérgettem, hogy megváltozok. Talán úgy éreztem, hogy nincs veszíteni valóm, mert szeret. Hát összevesztem vele, és mondta, hogy szakítani akar. Nem bírja, nem szeret már úgy, illetve velem nem tudna boldog lenni. Azért furcsálom az egészet, mert előtte egy héttel mondtam neki, hogy akkor mondja, hogy szeret, ha tényleg úgyis érzi, és mondta. Az a baj, hogy több esélyt nem akar adni. Bemakacsolta magát, hogy ő nem akar velem lenni. Félek. Vajon tényleg nem szeret már? Annyira nem az a típus. Hiányzok neki, tudom. De ez is csak a természetes szakítás miatt van. Nem tudom mit tegyek, tovább lépés még nem megy.2014. júl. 1. 22:36
11/11 anonim válasza:
Hát ezt elrontottad, de próbáld meg úgy felfogni a dolgot mint egy leckét. Gondolj erre az egészre úgy, hogy ez a dolog rámutatott egy hibádra, és próbáld meg ezt a hibád kijavítani. A továbblépéshez sajnos ötletem nincs mert nekem sem megy a felejtés 2 év után sem, de azt mondják az idő majd segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!