Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ideje furcsának érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje furcsának érzem a kapcsolatunkat. Lehet, hogy a köztünk kialakult viszony új szintre lépett volna?

Figyelt kérdés

Így a hajnali órákban képtelen vagyok aludni,és a kérdéseket nézegetve én is elgondolkodtam.

Párommal nemsokára 3éve vagyunk együtt,és nem azt a folyton lángoló vonzalmat érzem iránta,hanem valami egészen mást. Sokszor fel sem figyelek rá,de néha megijedek attól,hogy mi lesz a jövőben velünk. Eléggé szeretni fogjuk-e egymást,kitartunk-e egymás mellett stb. Ritkábban,de annál erősebben pedig azt érzem,hogy végtelenül szeretem,és ilyenkor sírni is tudnék,olyan boldog vagyok. Ilyen érzés tört rám most is. Szegénykém pedig csak pislogott,amikor 3-4 hónapja előtte is elsírtam magam egy ilyen érzelmi hullám hatására. Már azt hitte,hogy megcsaltam,mert sokszor magam sem értem miért olyan hisztis és kicsit rideg típus vagyok. Volt baklövésem,de nem csaltam meg, nem is nézek más férfira. Vannak hullámvölgyek köztünk,főleg mert az én családom katolikus,ők pedig Jehova tanúi. Remélem ,hogy ezen kiegyezünk majd valahogy,mert egyenlőre kb hajthatatlan a karácsony szempontjából,de azért alakul.

Na kicsit elkanyarodtam a témától, de a lényeg:néhány hónapja ,tán 1 éve valahogy máshogy tekintek rá. Nem úgy,mint hogyis mondjam... nem folyton lángoló érzelem ez,hanem inkább egy elolthatatlan parázslás,amit valahogy sokkal mélyebb szeretetnek érzek,mint a szerelmet. Ez olyan bonyolult,kérlek ne szóljatok le ezért :D olvastam már mindent:hogy pár év múlva már nem szeretik egymást,kialszik a láng stb.. de olyat is,hogy a szerelmük új szintre emelkedett,és ezt tartják az örökké tartó szeretetnek. Már belezavarodtam a történetembe,de szerintetek ez most mi a fene? Én úgy érzem,hogy sosem akarnám elhagyni, mellette szívesen maradnék halálomig is. Furcsa érzés,de jó :)

17/L

Párom 20/F

(Igen,tudom h fiatal vagyok,és innen visszaszámolva fura h 14Évesen jöttem össze vele..néznek is ránk,h "Olyan fiatalon?" De könyörgöm: nem,és nem. Mindketten szüzek vagyunk még,bármilyen hihetetlen ez mostanság,és édesanyámék sem akarják valahogy megérteni :'D)

2014. júl. 1. 04:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak bizony semmi értelme...
2014. júl. 1. 05:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne értelme, kedves első?

Kérdező, lehetséges hogy nagyon szerencsés vagy, és ilyen zsenge korban megtaláltad életed párját, az is lehet, hogy érzelmileg korábban érő vagy mint a többség. Szerintem nem érdemes aggódni az érzelmeid milyenségén, csak szeresd Őt és majd meglátjátok, hogy alakul a jövő. Nagyon fiatal vagy még, szóval akármi is lehet az életben.

2014. júl. 1. 08:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Az első válaszon csodálkoztam én is. Szerintem igen is van értelme,ha szeretjük egymást a családi külömbségek ellenére is. Őt megvonták a felolvasástól,rám meg kb azóta is csúnyán néz az egyik pap mióta együtt vagyunk,de ha3 évig ez nem okozott problémát,akkor ezután sem fog. Remélem.. mindenesetre ők nem tartanak semmilyen ünnepet,de karácsonykor mégis nálunk volt. Plusz ha mindketten csak "ki szeretnénk élvezni a fiatalságot"akkor nem varnánk egymásra még előreláthatóan éveket.

Utolsó: ez jól esett,köszönöm. Megnyugtattál abban, h bízzak az érzelmeimben. ( kedves párom pedig nem ma kezdte már mondani,hogy ha kijártam a gimit, el akar venni ^.^)

Nem mellesleg:ha nem én lennék a kérdező, szerintem akkor is ezt mondanám.

2014. júl. 1. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!