Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nincs olyan, aki mellett jól érzem magam?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok és az a problémám, hogy nem találom azt, aki mellett jól érezném magamat. Dekoratív nőnek tartanak, így jelentkezőből nincs hiány, de egyszerűen senkivel sincs meg az összhang. A korosztályomba tartozó srácokkal eleve nem vagyunk egy hullámhosszon, mert én mindig is érettebb gondolkodású voltam a koromnál. A huszonéves fiúk a szememben elég gyerekesek (mélységes tisztelet a kivételnek, de sajnos belőlük elég kevés van!). Egyértelmű tehát, hogy egy felnőtt férfi volna mentálisan és érzelmileg hozzám való - ezt egyébként a környezetemben is sokan mondták már, hogy hozzám idősebb férfi illene (nem apapótlék, hanem egy 8-10 évvel idősebb). Probléma viszont, hogy rendkívül feszélyez az, hogy egy komoly férfi mellett kislánynak érzem magamat a külsőm miatt. Sosem tartottam magamat igazán nőiesnek, túl magas vagyok és ráadásul vékony, ebből adódóan nincs túl nőies alakom (kicsi a mellem). Továbbá az arcom is kislányos (legtöbbször 4-5 évvel fiatalabbnak néznek). Ezeknek köszönhetően tehát nem érzem jól magamat idősebb férfi társaságában. Viszont a korombeliekkel sem érzem jól magamat, mert ott pedig mentálisan van szakadék köztünk. Nem igazán tudom mit csináljak, ki mellett lehetnék önmagam, ki az, akivel teljes lehetne az összhang...
2014. jún. 28. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak keresd tovább kitartóan az igazit
2014. jún. 28. 20:39
 2/10 A kérdező kommentje:
De azt nem tudom, hogy hol keressem...
2014. jún. 28. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez egész jó kis társkereső hirdetés lett. Azzal még kiegészítenéd, hogy milyen magas vagy?
2014. jún. 28. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Mint a hódítóknak terjeszkednek kell, vagyis arra kell törekedned, hogy minél több embert ismerj meg, minél több ember lásson.

Amilyen férfi kell neked, hát nem minden második olyan, de nem is kérsz lehetetlent, lesz olyan többet kell ismerned.

2014. jún. 28. 20:42
 5/10 A kérdező kommentje:

178 cm vagyok. Nem extrém magas, de az átlag férfimagasságnál is több.

Szerintem sem kérek lehetetlent, csak eddig még nem sikerült találkoznom a megfelelő emberrel. Az ismerkedéssel pedig kicsit hadilábon állok, mert nem járok bulizni, a baráti körömből pedig már kimerítettem a lehetőségeket. Nem vagyok barátnőzős sem, nincsenek csajos programok, így senkit sem tudok megbízni azzal, hogy "menjünk pasizni". De őszintén nem is vágyom rá, nagyon nem az én világom. Csak ugye így hogy ismerem meg őt?!

2014. jún. 28. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Munkáddal kapcsolatban nincsenek férfiak, kikkel felfedezhetnétek egymást ? Amúgy ne gondolj arra, hogy bután néznél ki... Egy vékony csaj sokkal jobban tud kinézni.. Sztem legalábbis.
2014. jún. 28. 20:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem is a vékonyságom a probléma (szerencsére nem vagyok gebe, csak vékony és kis mellű), mert tudom, hogy van akinek ez jön be. Nagyobb baj, hogy arcilag tűnök fiatalabbnak. Szóval összességében szerintem hülyén festek egy érett, felnőtt férfi mellett.
2014. jún. 28. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
De úgy érzem, te a komoly férfit a külsővel azonosítod, pedig az inkább a belsőre érvényes szerintem, egy úgymond baba arcú fiú is lehet érett férfi, ez nem külsőtől függ.
2014. jún. 28. 22:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Az érettség nem külső, hanem kor függvénye. A férfiak között ez kimondottan így van, nagyon ritka a kivétel, ahogy írtam is. 35 felett mondanám, hogy már férfi az illető. És azért a kor az meglátszik.
2014. jún. 28. 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Sok 35 éves férfi simán letagadhat, fiatalosan nézhet ki.. És ha babaarcod is van, az egyáltalán nem mutat rosszul ! :)
2014. jún. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!