Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy végre járjunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy végre járjunk már?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki szerelmes belém(onnan tudom hogy mondta) és én is csak az a probléma hogy eddig nem tett egy lépést sem csak én!Annyi helyre elhívtam már de egyikre se akart eljönni.Vettem neki ajándékot ő tud róla mondtam is hogy majd jöjjön és odaadom mer nemakarom ciki helyzetbe hozni a barátai előtt erre ő elfelejtette.Ha elfelejtette akkor nemvolt neki olyan fontos igaz? Mit tegyek már végre annyira idegesít facebookon nagy a pofája (jó értelemben hogy mindig ír,köszön..) élőben pedig nem is köszön hozzám se mer szólni :( máma is mintha ott se lettem volna -.- annyira szeretem...miért nemtud lépéseket tenni??

2014. jún. 19. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
ez egy nyúl.
2014. jún. 19. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Korotok?
2014. jún. 19. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Voltam egyszer ugyanilyen helyzetben. A srác annyira aranyos meg kedves volt, teljesen oda voltam érte, de mindig csak face-en beszéltünk, mert annnnnyira félénk volt. És tényleg, nem csak kamuzott. Nem is lett végül belőle semmi, mert semmi mersze nem volt hozzám szólni, kb. még ha én mentem oda hozzá, akkor is alig válaszolt, kérdezni meg szinte semmit.
2014. jún. 19. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd... ha nem mer felvállalni akkor nincs értelme, ha annyira szeretne, ahogyan elmondja facen akkor élőben sem lenne gond.. De ha az, akkor az egész csak habi duma légy erős és mutasd meg neki, hogy te nem csak egy orrától fogva vezethető lány vagy.. :9
2014. jún. 19. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk.Köszönöm a válaszokat :) akkor most vegyem úgy hogy ebből nem lessz semmi? Holnap remélem már végre oda tudom adni az ajándékot és hát jó lenne ha megcsókolna de az csak álmodozás :(
2014. jún. 19. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!