Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el hogy észrevegyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy észrevegyen vegre?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom tetszik es járni akarok vele. Meg is van a vonzalom meg ilyenek es azt mondja hogy belsőre en vagyok az álomnő de külsőre gondolom nem mert nem mondja. Neki más típusú lányok jönnek be ( az tetszik neki akin van mit fogni en meg vékony vagyok es nem tudok egy kilót sem hizni az alkalom miatt) hogy tetszek meg neki megis valahogy? Mit csináljak ? 22/L
2014. máj. 29. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem túl éretlen még, ha arcra rendben vagy, nem értem mi baja. Mondjuk lehet, hogy úgy van vele, mint én a túlsúlyos férfiakkal: lehet akár milyen rendes, meg minden, egyszerűen nem vonzanak. És velem szerintem már így is marad, lehet, hogy ő is így van vele valahogy.

Amúgy jó pár éve én is nagyon vékony voltam, akkor sok édességet és minden féle hízlaló kaját ettem, de csak kúra szerűen, mert aztán ezek hosszú távon túl egészségtelenek. Így lettem 52 kg-ból 67, de akkor sem voltam kövér, a 175 cm-hez képest pont jó a 67. Akkor abbahagytam ezeket a kajákat és most 60 vagyok.

Remélem valamicskét tudtam segíteni

26/L

2014. máj. 29. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudtál segíteni es köszönöm :) nem hiszem h éretlen mert 24 éves inkább az hogy nem vontam mint nő... Azert meg próbálkozom hátha
2014. máj. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!