Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tegyek, hogy észrevegyen?
Van egy srác aki tavaly szeptemberben jött az osztályomba,már egyből nagyon szimpatikus volt,és ahogy jobban megismertem még inkább belészerettem.Csak az a probléma hogy ő nagyon sok mindenkinek tetszik,elég helyes,meg okos,én meg egy teljesen átlagos lány vagyok,és eléggé csendes.Már próbáltam vele beszélgetni,de nem nagyon ment,mert nagyon féltem,hogy mit fog rólam gondolni.Néha volt olyan érzésem mintha érdekelném,mert velem komolyabb mint a többi lánnyal, vagy kétszer nézett rám úgy,ahogy nem szokott másra, elég hosszan,meg tök rendes velem,viszont velem sokkal kevesebbet van mint a többiekkel.Mit tegyek,hogy észrevegyen? Kedden elvileg találkozunk,de nem kettesben,esetleg hívjam el valahova utána ?Esetleg van esély arra,hogy érdeklem őt ? Szeretne egy normális csajt,mert eddig csak rövid idejű csajai voltak...
Normális válaszokért megy a zöld kéz
15l,16f
köszi a válaszokat :) okés ,szerintem is igazából neki kéne
Hát amikor rámnézett az lényegében szemezés volt,és vagy egy percig tartott,és mosolygott közben.Egyébként van bennünk közös kb ugyanazokat zenekarokat szeretjük
Hát talán azzal tűnök ki,hogy nem vagyok olyan mint az átlag mai lány,hanem rocker vagyok :) Volt egy elég jó fiú haverom,de ő többet akart és megszakadt a kapcsolatunk,én hiába próbáltam megbeszélni vele,de az osztálytársam elég jó haverjával jóban vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!