Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú egy évvel idősebb nálam nagyon tetszik de még a nevemet sem tudja. Nemtudom mit csináljak, mert én nem tudok kezdeményezni, fb-n bejelöltem (nincs profilképem)azóta sem jelölt vissza. Barátságon kívül semmit nem akarok tőle (egyenlőre) mert 12 éves vagyok. Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám?2013. márc. 28. 16:55
1/3 anonim válasza:
Először is tegyél fel profilképet (vagy tedd publikussá).
Másodszor meg inkább a való életben próbálj odamenni hozzá, megszólítani, elhívni esetleg sétálni....vagy tudom is én mit szoktál csinálni. De valahogy lépj vele kapcsolatba! Tök mindegy milyen ürüggyel, de ne lássa h érdeklődsz iránta (persze ne lény túlságosan tolakodó, ha elutasítja a közeledést, max 1x próbálkozz még és ha akkor is akkor sajnos felejtős lesz...de reméljük nem így lesz :) )
2/3 Zsömii válasza:
Nem bántásból, de szerintem 12 évesen még nem kellene ilyenekkel foglalkoznod.. ráérsz még erre bőven, még akkor is ha csak barátként szeretnél felé közelíteni. Egyelőre csak távolról csodáld és mondjuk 2-3 év múlva már közelíthetsz komolyabban a fiúk felé :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak az a baj hogy eléggé visszahúzódó vagyok és nem tudok odamenni hozzá...és mégegyszer elmondom NEM AKAROK VELE JÁRNI mert szerintem még túl korai!:)
2013. márc. 29. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!