Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy észrevegyen? Sos
Szeptemberben jött egy új srác az
osztályba,akibe kb első látásra
beleszerettem.még sosem volt velem
ilyen.nagyon
helyes,kedves,vicces,művelt,és az
ízlésünk sokban hasonló,pl zene.egy
baj van vele,hogy valami családi
probléma miatt elég durván iszik meg
cigizik,de nem menőzésből.emiatt
tavaly megbukott,így került
hozzánk.meg hát a suli nem igazán
érdekli,csak egy pár tantárgy,de
nagyon okos és művelt ettől
függetlenül.
Nem tudom ő mit érezhet
irántam,néhq olyan mintha direkt nem
venne észre,máskor meg hülyül
velem,stb.nem tudom mit
tegyek,nagyon szeretem
Légyszi segítsetek,egyszer már kiírtam de nem kaptam választ,normális válaszokért megy a zöld kéz
14l 15f
Ha nem menőzésből akkor mégis miért cigizik? Ne legyél naív.
Az meg főleg érdekes, hogy ha le se szarja a sulit akkor mitől olyan marha művelt?
Azon még nem gondolkodtál el, hogy miért nem kaptál normális válaszokat?
Egyébként, ha beszélgettek, akkor már észrevett, emiatt nem kell strapálnod magad.
szoktunk beszélni,de az utóbbi 1-2hónapban nagyon ritkán
A műveltséget a sulis tárgyakon kívüli ismerrteire értem ;)
okos, de általános iskola 8.ban megbukik?:O
amúgy meg ha össze is jöttök, hosszú távra ne tervezz, vagy legalábbis nem érdemes... ha valaki 15 évesen nagyon iszik, akkor az később se lesz sokkal jobb, mert már hitelre issza el a neuronjait... belőle a tipikus alkoholista, asszonyverő férj lesz.. de már simán párkapcsolatnál is távol áll a rendestől..
de ha akarod, hát akkor flörtölj vele aktívan, nem kell ehhez használati utasítás:D nem is nagyon lehet adni hozzá..
de vigyázz magadra kislány!:)
akkor válts profilképet, de ajj, ezt a facebookos lájkolgatást hagyjuk már... nem jelent semmit...:(
beszélgess vele... lehetőleg minél többet élőben
Vigyázz az ilyen fiúkkal.
Ha szerencséd van tetszel neki és meg tud szeretni. Így segíthetsz neki átvészelni a családi problémáit. El sem hiszed, hogy egy barátnő ilyenkor segítség.
Az hogy néha észre sem vesz, máskor meg foglalkozik veled kedvvel is magyarázható, ilyenkor gondolom tanulni sem tud, ami pedig fontos lenne.
Jó kis love story lenne, mindkettőtök segítene a másikon.=)
Remélem az érdekedben hogy nem a kihasználó tipusú a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!