Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre észrevegyen?

Figyelt kérdés

Van egy lány,évfolyamtársak vagyunk 2hónapja tetszik eddig egyszer kezdtem vele beszélgetést pontosabban kérdeztem tőle valamit válaszolt rá aztán már nem figyelt rám, beszélt tovább a barátnőivel. Ma tudtam meg,hogy azt gondolja rólam,hogy egy utolsó suttyó vagyok. Eddig nem tudtam,hogyan hívjam fel magamra a figyelmét ezért beszólogattam neki...Ezek után hogyan "békítsem" meg vagy hogyan kezdjek vele bármit is? Ja és teljesen mások vagyunk ő a jó tanulókhoz tartozik én meg nem. A stílusa is más szóval sok dologban különbözünk attól függetlenül tetszik...

17/f

2012. nov. 19. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Öcsém eléggé elrontottad...Miért kell bunkósággal felhívni magadra a figyelmet?

Próbálj vele beszélni normálisan.Mond el a dolgokat.Hátha elérsz valamit.De úgy tűnik bukott dolog..

2012. nov. 19. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:

csússz el úgy a folyosón, hogy a cipőd lerepüljön a lábadról és fejen találja őt, tuti, hogy felfigyel rád. :D

amúgy beszélgess vele!

2012. nov. 19. 18:43
 3/8 anonim válasza:
Kérj bocsánatot..
2012. nov. 19. 18:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy sosincs egyedül mindig a barátnőivel van és akkor nem mehetek csak úgy oda,hogy beszélni szeretnék vele? A barátai alapba nagyon pletykásak és rögtön faggatóznának,hogy miért hívtam el beszélni. Biztos furán hangzik,de engem "megrémít" hogy ott vannak vagy 6an. És pluszba az egyik barátnőjével osztálytársak vagyunk és ő meg szerelmes belém...:S
2012. nov. 19. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
én megértem miért bunkóskodott a lánnyal aki tetszik neki, ha kedves aranyos lett volna és figyelmes most az lenne a kérdés. "Tetszik egy lány az évfolyamból de ő csak barátnak tekint mit csináljak?"
2012. nov. 19. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem az a kis félénk lány,eddig bármit mondtam neki vissza szólt amin csak röhögtem...Lehet beszélek vele.
2012. nov. 19. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Írj még pár dolgot hátha tok segíteni:D:)
2012. nov. 19. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
azzal elrontottad hogy beszólogattál neki:(
2013. jan. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!