Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre észrevegyen?
Van egy lány,évfolyamtársak vagyunk 2hónapja tetszik eddig egyszer kezdtem vele beszélgetést pontosabban kérdeztem tőle valamit válaszolt rá aztán már nem figyelt rám, beszélt tovább a barátnőivel. Ma tudtam meg,hogy azt gondolja rólam,hogy egy utolsó suttyó vagyok. Eddig nem tudtam,hogyan hívjam fel magamra a figyelmét ezért beszólogattam neki...Ezek után hogyan "békítsem" meg vagy hogyan kezdjek vele bármit is? Ja és teljesen mások vagyunk ő a jó tanulókhoz tartozik én meg nem. A stílusa is más szóval sok dologban különbözünk attól függetlenül tetszik...
17/f
Öcsém eléggé elrontottad...Miért kell bunkósággal felhívni magadra a figyelmet?
Próbálj vele beszélni normálisan.Mond el a dolgokat.Hátha elérsz valamit.De úgy tűnik bukott dolog..
csússz el úgy a folyosón, hogy a cipőd lerepüljön a lábadról és fejen találja őt, tuti, hogy felfigyel rád. :D
amúgy beszélgess vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!