Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy észrevegyen?
Sziasztok:D van egy oszt.társam, akibe már 2éve bele vagyok zúgva(: Tavaly elég jóba voltunk mivel előttem ült és sokszor hátrafordult. aztán elültették, és összejött az egyik (volt) legjobb barátnőmmel. szakítottak, jött a nyár, és újra szeptember. megint ott ült a közelemben, órákon jól elvoltunk, volt, hogy csoportmunkába is együtt voltunk. megint elültették, igy is közel volt de inkább a mögötte ülő gyönyörű, vékony csajjal dumált...jaa és közben pedig az egyik legjobb barátja belémzúgott, és a Bence(igy hívják) azt akarta, hogy összejöjjek vele. közben ő is összejött egy csajjal, de kevesebb mint 1 hét után szakítottak. utána írt a lánynak egy üzit, hogy még mindig tetszik, és nem tudja elfelejteni... a lány csak a barátja akar lenni. aztán most újra beszéltünk, mivel az a fiú aki belémzúgott ideakar jönni hogy beszéljen velem (segítséég, hogyan koptassam le? már minden megpróbáltam...) és megkérdeztem hogy tud-e róla vmit. ennyit beszélgettünk...annyira rossz érzés hogy észre se vesz... meg egyszer angolon volt olyan hogy a fiúknak párt kellett választaniuk, és ő engem választott... (de sztem csakk azért mert a másik lány beteg volt)
vélemény? 12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!