Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
Szeptemberben jött egy új srác az osztályba,akibe kb első látásra beleszerettem.még sosem volt velem ilyen.nagyon helyes,kedves,vicces,művelt,és az ízlésünk sokban hasonló,pl zene.egy baj van vele,hogy valami családi probléma miatt elég durván iszik meg cigizik,de nem menőzésből.emiatt tavaly megbukott,így került hozzánk.meg hát a suli nem igazán érdekli,csak egy pár tantárgy,de nagyon okos és művelt ettől függetlenül.
Nem tudom ő mit érezhet irántam,néhq olyan mintha direkt nem venne észre,máskor meg hülyül velem,stb.nem tudom mit tegyek,nagyon szeretem
14l 15f
2013. jan. 18. 22:06
1/1 anonim válasza:
14-5évesen iszik....gondok miatt XD nagy sutyo lehet...na mind 1 ...hát beszélgess vele aztán ha érdekled megy majd utánad:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!