Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SEGÍTSETEK, mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSETEK, mit csináljak hogy észrevegyen úgy? 17L

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik. Ha találkozunk vagy beszélünk facebookon nagyon kedves, segítőkész, aranyos. De ahogy rámnéz nagyon kedves de nem tudom eldönteni hogy mit jelent. Nyáron látta egyszer hogy úgy néz. Ha beszélünk facebookon rengeteg smilyet küld meg írja hogy puszi. De ő sosem ír rám. Nem tudom lehet hogy azért mert elfoglalt vagy ilyesmi. Lehet hogy csak barátként gondol rám mert egy pár hónappal vagyok csak idősebb nála de felette járok egy osztállyal. Közel lakik hozzánk és a szüleink nagyon jóban vannak ezért nem akarom nagyon leégeni magam előtte hogy ne legyen ciki amikor találkounk. Szerintetek mit írjak vagy hogy kérdezzek rá hogy tetszem e neki úgy hogy ha kiderül hogy nem se legyen ciki vele találkozni?Segítsetek! Ha facen szóba hozom hogy van e barátnője az jó? Hogy lépjek ezen túl?

2013. jan. 26. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológiával befolyásolhatod az embereket de az nem a legjobb erre az esetre.! Nem szeretjűk (a mássik része ki akar használni és azt hogy tetszik neked felhasználja elened) azt ha egy lány oda áll elénk és azt mondja tetszel, szeretlek, és a többi.! Látom az hogy neked tetszik a srác.! Ne mond el neki, előbb tedd probála hogy lásd mit érez irántad. Probálj arra törekedni hogy azt éreze hogy haragszol rá.! Azt az a ember akinek tetszik a másik felzaklatja és azon lesz hogy kiengesztelje.! Amikor ezt megteszed nézz a szemébe a szeme csillog a szerelmes emberi lénynek (ha csak nem lázas). Ha tetszelneki ne dobd oda magad kicsit harcoljon.! Tedd féltékenyé. Probálj mindig a suli legszebb csaja ként kinézzni igy tuti a sikered.! Ez a fiuknál lányoknál egyaránt bejőn.! Irj üzenetet a emailra mutatsz 2 fotot az egyiken te a másikon a srác és megprobálok mégtöbbet seggiteni.!
2013. jan. 27. 00:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Hát szerintem ne írj rá egy darabig és ha megkeres akkor valamit jelentesz neki! : )
2013. jan. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!