Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Goro89 kérdése:
25 éves srác vagyok . Van egy 14 éves barátnőm, Nagyon szeretjűk egymást, de a sűleji nem engedik hogy járjunk?
Figyelt kérdés
. Probáltam egy kis időt nyerné, hogy legyen egy kicsit nagyob, de ő nem akar várné, félek hogy ha el hagyom egy kis időre, valami roszat tesz. Az anya meg a rendőrségel is fenyegetőzőt, hogy hagyak békét a lányának. De nincs szivem elhagyné tulságosan is szeretem és ő is nagyon szeret eben biztos vagyok . Nem akartunk semi ojan dolgot (sex). Csag hogy őlelhesűk egymást, talákozunk és csokjuk . Persze idővel mast is . Ő biztos bene hogy őrőkre egyűt maradunk, Én is ezt szeretném . Nem tudom mi tegyek . Kérem segitcsetek?#14 éves barátnőm #szeretjűk egymást #sűleji nem engedik hogy járjunk
2014. jún. 13. 18:51
1/8 anonim válasza:
Ha annyira szereted mint ahogy mondod, akkor most hagyd békén, és keresd fel 3 év múlva.
2/8 anonim válasza:
kb egy szinten vagytok, de ez fake és jelentem a kérdést a többieknek is javaslom h tegye ezt, szopóka nyalóka kedves kérdező ez az oldal komoly problémákat hivatott megoldani /kezelni , nem pedig f4szságokat írogatni
3/8 anonim válasza:
Engem nem szoktak zavarni a helyesírási hibák de ez túlzás kicsit írjál már normálisabban. Amúgy meg szerintem is kamu kérdés. Egyre több a troll most hogy kezdődik a nyári szünet.
4/8 anonim válasza:
ez a korkülönsbség túl sok... megértem hogy az anyja nem engedi , esetleg késöbb amikor nagyobb lesz 4 év múlva pl
5/8 A kérdező kommentje:
az tudom tudom hogy nagy a ev kolombseg de felek el hagyni nem tudom mit fog teni azutan
2014. jún. 13. 19:03
6/8 anonim válasza:
A szüleinek igaza van. Ha nem akarod hogy rosszat tegyen, akkor ezt a szüleivel beszéld meg.
7/8 anonim válasza:
Agyilag tuti egy szinten vagytok...
8/8 anonim válasza:
xD
hát te agyilag kb 11 vagy :D szegény lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!