Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, hogy mit tegyek!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit tegyek!?

Figyelt kérdés

Már egy ideje ismerem azt a srácot és valami nagyon megfogott benne és ez által szerelmes lettem belé. Nagyon sokat beszélgettünk még a semmiről is, és voltak jelek amiről azt hittem ,hogy lehet valami kettőnk között. Később összejött egy csajjal... belülről összetörtem... Mások mondtak nekem dolgokat ,hogy én is nagyon bejöttem neki és ,hogy azzal a lánnyal azért van együtt mert megsajnálta (állítólag vagdossa magát a fiú miatt)... és most itt állok mint egy idióta, naiv kislány aki mindent elhitt és és nem tudja ,hogy mit tegyek. Egyik percben pofán basznám egy téglával másik percben meg szorosan megölelném. Kavarognak bennem az érzelmek és próbálom elfelejteni, de nem megy. :( Szép dolog a szerelem mondhatom (Y).

(bocsánat ha sok és-t használtam)

2014. jún. 17. 12:06
 1/4 A kérdező kommentje:
tegyen*
2014. jún. 17. 12:09
 2/4 Sün!! ***** válasza:
Tudom, hogy nehéz, de menj oda hozzá. Beszélgess vele őszintén. Velem is ez volt, leszámítva a másik lányt és a vagdosást. A barátnőm nem adta fel, bátor volt. Odajött és elmondta, hogy velem akar lenni. Ma ő a feleségem. Persze gondolom te még fiatalabb vagy, de annyit gondolkozunk, hogy hogyan mondjam meg neki stb... pedig még senkit nem ettek meg azért, mert elmondta őszintén, hogyan érez. Drukkolok!
2014. jún. 17. 12:14
 3/4 anonim válasza:
Sz*pd le!
2014. jún. 17. 12:14
 4/4 A kérdező kommentje:

2# Köszönöm! :) 3# ühüm..

ennél értelmesebb dolgot nem is írhattál volna :)

2014. jún. 17. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!