Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vagy mikkel lehet meghatni a nőket?
Figyelt kérdés
Várom a tippeket, ötleteket.2014. jún. 8. 14:25
3/6 anonim 

válasza:

Engem az hatott meg amikor az árufeltöltő srácról kiderült, hogy azért ott dolgozik ahol, és nem egyetemen csücsül, mert meghalt fiatalon az apja, az anyja nem tud dolgozni csak részmunkaidőben és még a húga kiskorú. Így amint érettségizett elment dolgozni, hogy segítse ezzel is a családját.
Azt a srácot én nagyon nagyon tisztelem és mindig megsajdul a szívem ha rá gondolok.
4/6 anonim 

válasza:

Huuuuh.. de meleg van hozhatnál egy fagyit vagy colát :-)
5/6 anonim 

válasza:

őszinte beszéddel és kiskutyaval o_O
6/6 anonim válasza:
Hat figy, csajozasra gondolsz? En a kishugommal szoktam, meg csak 3 eves:) Elviszem setalni, jatszani, es a lanyok szeretikak a kicsiket. Siman lehet igy csajozni. Na, de a felreertesek elkerulese vegett leszogeznek, hogy nem csak azert szoktam vinni setalni es foglalkozni vele, vele lenni, hogy csajozzak!
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!