Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és mikkel lehet helyre hozni egy kapcsolatot mely megvan romolva és úgy mond a fiú rá unt a lányra?
Barátom aki rám unt.
Eleinte jól megvoltunk. De sokk vita volt utána mert megbukott érettségin, változot.
Mégis akar engem és nem értem ha unalmas vagyok, akkor mért féltékeny rám? Mért fél hogy megcsalom?
Hogyan lehetne újra szép jó a kapcsolat?
És a bizalmunkat is helyre kellene álitani, de semmi ötletem.
nincs semmi ötletem
Pl vagy pl egy wellnes is jó?
a kapcsolatotok elején milyen volt a dolog? mit szeretett csinálni vagy éppen amikor veszekedtek mit hoz fel vita témaként?
van egy nagyon jó könyv ebben a témában nekem sokat segített és ahogy olvastam másoknak is: Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
A múlt beli sérelmeket. Hogy én hogy viselkedtem volt munka helyükön( mosolyognom kellet és flörtnek vette)
A kapcsolat eleje csodás volt! Hatalmas szerelem, szerintem ilyen sose fogok még 1x át élni.Miden benne volt aminek kellet lennie
és azt is felhozza hogy miatam bukott meg érettésiekor:S
köszönöm szépen a könyv címmet ! Hol lehet letölteni vagy akár megvásárolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!