Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarta felvenni a kapcsolatot a párom a volt szerelmével?

Figyelt kérdés

Megtudtam (nem páromtól), hogy pár éve fel akarta venni a kapcsolatot azzal a lánnyal, aki első szerelme volt még tini korában (nem feküdtek le egymással), de a lány elutasította.

Én ezt csak most tudtam meg, nem kértem számon páromtól, hogy miért, bár egyszer rákérdeztem, hogy valaha gondolt-e ara, hogy újra összejöjjön volt szerelmével, és akkor szemlesütve válaszolt, hogy nem (nem volt valami meggyőző).

Elég furcsán lett vége annak a kapcsolatnak, párom hiszi, hogy a lány megcsalta (nem lett bizonyítva, nem kapta rajta őket...stb.), de végül is lehet, nem is csalta meg páromat, csak esetleg már kifelé kacsintgatott a kapcsolatból.

Párom amúgy nem egy csalfa típus, nem szoknyapecér egyáltalán. ezért is döbbentett meg, mikor megtudtam, hogy felvette vele a kapcsolatot.

Szerintetek, ha a lány nem utasítja el egyből, akkor azóta felmelegítették-újrakezdték volna a dolgot? Vagy mi más okból venné fel valaki a volt barátnőjével a kapcsolatot? Párom nem egy barátkozós-csevegős típus, régebben szidta is ezt a lányt, hogy milyen buta, akkor ez most mi, nem értem?

Persze jó lett volna, ha erre abban az évben derült volna fény, mikor felkereste újra a volt barátnőjét, mert akkor meg tudtam volna vizsgálni a kapcsolatunkat, hogy milyen volt akkor, rontottam-e el valamit, ami ahhoz vezethetett, hogy felkereste őt újra?

2014. jún. 1. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak kiváncsi volt mi lett mi van vele .. nem kell rögtön arra gondolni hogy meg akart csalni vagy el akart hagyni ... de mivel ez nem most volt és veled van szerintem ne firtasd tovább ezt a dolgot inkább figyelj a kapcsolatra és igyekezz kihozni belőle a legtöbbet jobbat
2014. jún. 1. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké, de a lány elutasította, és utána párom újra próbálkozott kapcsolatba lépni vele. Majd ismételten, miután a lány nem válaszolt neki.
2014. jún. 1. 17:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha engem utasítana el valaki, én nem próbálkoznék újra meg újra, hanem értenék a szóból...szóval mi vezérelhette?
2014. jún. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!