Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarta felvenni a kapcsolatot a párom a volt szerelmével?
Megtudtam (nem páromtól), hogy pár éve fel akarta venni a kapcsolatot azzal a lánnyal, aki első szerelme volt még tini korában (nem feküdtek le egymással), de a lány elutasította.
Én ezt csak most tudtam meg, nem kértem számon páromtól, hogy miért, bár egyszer rákérdeztem, hogy valaha gondolt-e ara, hogy újra összejöjjön volt szerelmével, és akkor szemlesütve válaszolt, hogy nem (nem volt valami meggyőző).
Elég furcsán lett vége annak a kapcsolatnak, párom hiszi, hogy a lány megcsalta (nem lett bizonyítva, nem kapta rajta őket...stb.), de végül is lehet, nem is csalta meg páromat, csak esetleg már kifelé kacsintgatott a kapcsolatból.
Párom amúgy nem egy csalfa típus, nem szoknyapecér egyáltalán. ezért is döbbentett meg, mikor megtudtam, hogy felvette vele a kapcsolatot.
Szerintetek, ha a lány nem utasítja el egyből, akkor azóta felmelegítették-újrakezdték volna a dolgot? Vagy mi más okból venné fel valaki a volt barátnőjével a kapcsolatot? Párom nem egy barátkozós-csevegős típus, régebben szidta is ezt a lányt, hogy milyen buta, akkor ez most mi, nem értem?
Persze jó lett volna, ha erre abban az évben derült volna fény, mikor felkereste újra a volt barátnőjét, mert akkor meg tudtam volna vizsgálni a kapcsolatunkat, hogy milyen volt akkor, rontottam-e el valamit, ami ahhoz vezethetett, hogy felkereste őt újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!