Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez minden este?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez minden este?

Figyelt kérdés

A lényeg minden este mikor van esélyünk együtt aludni akkor azt veszem észre hogy elalvás előtt sír a barátom :S nem tudom az okát és ha kérdezek más irányra megy el.

Reggelre meg ha misem történt volna amit furcsállok :S

Csak kezdek azon aggódni mi a baja ha minden este sír de nekem úgy tűnik nem csak akkor mikor velem van :S

szerintetek mi baja lehet?

1 éve vagyunk kapcsolatban.

És jún 16 én lenne majd a évforduló is.

16/L barátom 18/f

2014. jún. 5. 00:25
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen csaj mellett én nappal is sírnék. Szüleid sose mondták még hogy zavart vagy picit. Vagy ők is ilyenek? Ezt most nem trollkodom. Láttam már ilyet. Kívülről rendben volt de kezelélsre szorult. Valami nincs rendben veled kedves kérdező
2014. júl. 7. 08:47
 52/52 anonim ***** válasza:

Hát én nem merném a orál elégé .... nak tartom azt a részt hát amit irnak a kiverés az gondolom fájhat neki ha lenne is de még én nem érzem annyira ezt hogy meg tenném még 1 év után sem :/

há-ő há-ő beteg vagy.

2014. júl. 7. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!