Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez minden este?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez minden este?

Figyelt kérdés

A lényeg minden este mikor van esélyünk együtt aludni akkor azt veszem észre hogy elalvás előtt sír a barátom :S nem tudom az okát és ha kérdezek más irányra megy el.

Reggelre meg ha misem történt volna amit furcsállok :S

Csak kezdek azon aggódni mi a baja ha minden este sír de nekem úgy tűnik nem csak akkor mikor velem van :S

szerintetek mi baja lehet?

1 éve vagyunk kapcsolatban.

És jún 16 én lenne majd a évforduló is.

16/L barátom 18/f

2014. jún. 5. 00:25
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Teszi a fejėt, hogy cukinak tünjön... ės öleld át...
2014. jún. 5. 01:00
 22/52 anonim ***** válasza:
59%

ne hagyd egyedül, öleld át és mond meg neki hogy fontos számodra és szereted nem akarsz te sem nélküle élni és szeretnéd (fontos ez a szó!) ha elmondaná mi bántja mert szeretnéd mindenben támogatni és segíteni...nagyjából ez legyen a lényege a mondani valódnak és őszintén érzéssel mond neki, érezze a szereted belőle!

#8-as voltam

2014. jún. 5. 01:02
 23/52 A kérdező kommentje:
Mert mi szeretjük egymást és minek a szex könyörgöm 16 vagyok hol akarnék gyereket nem vágyom még szexre mi megvagyunk a nélkül is elég a csók is... nem akarjuk hogy hamar vége legyen ezért mindenek meghagyuk a maga idejét csak nem tudom hogy most hogyan hozzam ki abból hogy minden este sír valami oknál fogva mert már kezd nagyon agasztani és ha senkinek nem beszél és elvileg rajtam kívül 1 emberi ismeri a lelke világát még de szeretném kicsit jobbá tenni hogy ne kelljen minden este így elaludnija mert ezzel nekem is fájdalmat okoz hogy ez van :/
2014. jún. 5. 01:03
 24/52 anonim ***** válasza:
kényszerből van veled, és még szex sincs.
2014. jún. 5. 01:04
 25/52 A kérdező kommentje:
Jah #8-as a viselkedése az mindig figyelmes és jókedvű de néha feltűnően is azaz valamikor titkolja hogy nem jól van sztem, akármikor vagyunk együtt vagy várunk 1 órát a buszra csak nevetett és velem törődik de ahogy tudom sok csalódás érte a 6 év depresziója alatt tehát van milyen rossz érzéseket és gondolatokat elzárnia.. ha velem van mosolyog ha 3-4 napnál többet vagyunk távol kissé negatív lesz :S
2014. jún. 5. 01:07
 26/52 anonim válasza:
A családod túl régi módian kezeli ezt ahogy már írtam is itt lehet a baj.:(
2014. jún. 5. 01:08
 27/52 A kérdező kommentje:

De már teljes béke van már ők is mindenben megbocsátottak neki minden jó lett csak most meg ez lett :S

És nem kényszer kapcsolat mondjuk inkább hogy ha nem lennék sztem nem akarna élni és arra gondol :S

Csak mert úgy jöttünk össze hogy tavaly a 8dikos ballagásomra meghívtam mint jó barátot és el is jött.

Kaptam tőle egy szép nagy csokrot is és mindenki irigyelte a oszt társaim közül..

Mikor vége lett a ballagásnak már mentünk volna el amikor bevallota hogy érez valamit felém ami kicsit furán esett és jól is ezért adtam neki egy puszi/csók keveréket amire másnapra megkérdezte hogy járunk-e amire én igent mondtam így a ballagásom napja lett a évfordulóm ebbe semmi kényszer nincs de szerintem én tartom még őt életben csak mostanság fél attól hogy vége lehet de nem tudom mitől gondolja ezt :S

2014. jún. 5. 01:13
 28/52 anonim válasza:

Magamból kiindulva én ezt tuti látszatt békülésnel vélném

mert legbelül ez mély nyomot hagy amin két szóval senki se teszi túl magát. Amúgy aranyos párnak tűntök.

2014. jún. 5. 01:15
 29/52 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok ismét:

biztosítsd arról hogy nem akarod elhagyni, de nem biztos, hogy ez bántja, valahogy rá kéne venned a szereteteddel hogy elmondja neked, de nem szabad kierőszakolni! neki is könnyebb lenne szerintem

2014. jún. 5. 01:17
 30/52 A kérdező kommentje:
nem nagy kedvem lenne felfedni kilétem/létünk de nekem is megfordult a fejemben hogy már csak bennem bízik és ő is azt hiszi hogy még mindig harc van közte és szüleim közt :S
2014. jún. 5. 01:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!