Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez minden este?
A lényeg minden este mikor van esélyünk együtt aludni akkor azt veszem észre hogy elalvás előtt sír a barátom :S nem tudom az okát és ha kérdezek más irányra megy el.
Reggelre meg ha misem történt volna amit furcsállok :S
Csak kezdek azon aggódni mi a baja ha minden este sír de nekem úgy tűnik nem csak akkor mikor velem van :S
szerintetek mi baja lehet?
1 éve vagyunk kapcsolatban.
És jún 16 én lenne majd a évforduló is.
16/L barátom 18/f
ne hagyd egyedül, öleld át és mond meg neki hogy fontos számodra és szereted nem akarsz te sem nélküle élni és szeretnéd (fontos ez a szó!) ha elmondaná mi bántja mert szeretnéd mindenben támogatni és segíteni...nagyjából ez legyen a lényege a mondani valódnak és őszintén érzéssel mond neki, érezze a szereted belőle!
#8-as voltam
De már teljes béke van már ők is mindenben megbocsátottak neki minden jó lett csak most meg ez lett :S
És nem kényszer kapcsolat mondjuk inkább hogy ha nem lennék sztem nem akarna élni és arra gondol :S
Csak mert úgy jöttünk össze hogy tavaly a 8dikos ballagásomra meghívtam mint jó barátot és el is jött.
Kaptam tőle egy szép nagy csokrot is és mindenki irigyelte a oszt társaim közül..
Mikor vége lett a ballagásnak már mentünk volna el amikor bevallota hogy érez valamit felém ami kicsit furán esett és jól is ezért adtam neki egy puszi/csók keveréket amire másnapra megkérdezte hogy járunk-e amire én igent mondtam így a ballagásom napja lett a évfordulóm ebbe semmi kényszer nincs de szerintem én tartom még őt életben csak mostanság fél attól hogy vége lehet de nem tudom mitől gondolja ezt :S
Magamból kiindulva én ezt tuti látszatt békülésnel vélném
mert legbelül ez mély nyomot hagy amin két szóval senki se teszi túl magát. Amúgy aranyos párnak tűntök.
#8-as vagyok ismét:
biztosítsd arról hogy nem akarod elhagyni, de nem biztos, hogy ez bántja, valahogy rá kéne venned a szereteteddel hogy elmondja neked, de nem szabad kierőszakolni! neki is könnyebb lenne szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!