Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez minden este?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez minden este?

Figyelt kérdés

A lényeg minden este mikor van esélyünk együtt aludni akkor azt veszem észre hogy elalvás előtt sír a barátom :S nem tudom az okát és ha kérdezek más irányra megy el.

Reggelre meg ha misem történt volna amit furcsállok :S

Csak kezdek azon aggódni mi a baja ha minden este sír de nekem úgy tűnik nem csak akkor mikor velem van :S

szerintetek mi baja lehet?

1 éve vagyunk kapcsolatban.

És jún 16 én lenne majd a évforduló is.

16/L barátom 18/f

2014. jún. 5. 00:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Hat nemtudom lehet hogy azert vagy erte valami lelki trauma...lehet h majd idovel elmondja neked csak biztos nemtud rola beszelni! Olyankor bujj oda hozza es szeretgesd h erezze h te ott vagy neki es szamithat rad es akkor biztos elfogja mondani! Mondjuk fiu letere ha mindennap sir annak biztos nagy oka lehet:S en is szoktam mert nem szegyen de azert nem mindennap csak hat ritkan! 19/F
2014. jún. 5. 00:46
 12/52 anonim ***** válasza:
Szép lány vagy, Csilla :)
2014. jún. 5. 00:49
 13/52 A kérdező kommentje:

Nem az a egész egy katyvasz de leirom..

A lényeg hogy decemberben a jegyeim kcisit lejjeb mentek hisz most kezdtem a 9diket és erre azt hitték hogy miatta romlanak a jegyeim ebből lett eltiltás nagy ritkán találkozgatunk és ienkor volt hogy 1-2 alkalommal lebuktunk hogy talizunk...

Mindig igyekezett megkeresni és meg is talált akkor jól el voltunk de januárban volt a első fenyegetés anyám pasijától a nyílt utcán a sulimnál... ugyan ilyen volt még áprilisban csak durvábban.. ami megviselte pár napra el is tűnt mindenki elől senki sem tudta hol volt 3 napig.

Most májusban mivel a jegyeim jobbak lettek kibékültek vele és minden jó lett csak nekem volt kissé rossz napjaim ami miatt a egyik este én sírtam több órát mire váratlanul vki kinyitotta a bezárt szobám és ő jött be és bezárta maga után, kb 4 órát sírtam amég mondogatta a jókat közben már tudtam mosolyogni is azóta meg nagyon jóra vált a kapcsolat viszont a utóbbi 3 hétben valószínűleg minden este valami oknál fogva sír de mindig azt mondja nélkülem nem tud élni és nem is akar :S nem tudom lehet a múltjára gondol minden este vagy arra hogy elveszít csak mert aggódom hogy most meg ez fog rá kihatni hosszú távra :S

2014. jún. 5. 00:50
 14/52 A kérdező kommentje:
12 es a hugom accjából írtam ezt mert ennek tudom a nevét :/
2014. jún. 5. 00:52
 15/52 A kérdező kommentje:
vagyis ebbe van mindig belépve és most fontos volt a kérdés mert most itt van a barátom csak most kint van nem akart bejönni aludni mellém :/
2014. jún. 5. 00:55
 16/52 anonim ***** válasza:
Szexuáld meg és nem a bőgéstől fog kidőlni :)
2014. jún. 5. 00:56
 17/52 A kérdező kommentje:
Még nem járunk a kapcsolatunkban a szexnél egyikünknek sincs még kedve hozzá...
2014. jún. 5. 00:57
 18/52 anonim ***** válasza:
Eléggé el van cseszve a barátod, lehet hogy beszélnie kéne egy hozzáértővel. Nem ciki, sok embernek szüksége van rá.
2014. jún. 5. 00:58
 19/52 anonim válasza:
Szegény. Ha ennyire utálna a barátnőm családja én is zavarban lennék.
 20/52 anonim ***** válasza:
Akkor minek vagytok együtt?... :D
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!