Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez minden este?
A lényeg minden este mikor van esélyünk együtt aludni akkor azt veszem észre hogy elalvás előtt sír a barátom :S nem tudom az okát és ha kérdezek más irányra megy el.
Reggelre meg ha misem történt volna amit furcsállok :S
Csak kezdek azon aggódni mi a baja ha minden este sír de nekem úgy tűnik nem csak akkor mikor velem van :S
szerintetek mi baja lehet?
1 éve vagyunk kapcsolatban.
És jún 16 én lenne majd a évforduló is.
16/L barátom 18/f
Nem az a egész egy katyvasz de leirom..
A lényeg hogy decemberben a jegyeim kcisit lejjeb mentek hisz most kezdtem a 9diket és erre azt hitték hogy miatta romlanak a jegyeim ebből lett eltiltás nagy ritkán találkozgatunk és ienkor volt hogy 1-2 alkalommal lebuktunk hogy talizunk...
Mindig igyekezett megkeresni és meg is talált akkor jól el voltunk de januárban volt a első fenyegetés anyám pasijától a nyílt utcán a sulimnál... ugyan ilyen volt még áprilisban csak durvábban.. ami megviselte pár napra el is tűnt mindenki elől senki sem tudta hol volt 3 napig.
Most májusban mivel a jegyeim jobbak lettek kibékültek vele és minden jó lett csak nekem volt kissé rossz napjaim ami miatt a egyik este én sírtam több órát mire váratlanul vki kinyitotta a bezárt szobám és ő jött be és bezárta maga után, kb 4 órát sírtam amég mondogatta a jókat közben már tudtam mosolyogni is azóta meg nagyon jóra vált a kapcsolat viszont a utóbbi 3 hétben valószínűleg minden este valami oknál fogva sír de mindig azt mondja nélkülem nem tud élni és nem is akar :S nem tudom lehet a múltjára gondol minden este vagy arra hogy elveszít csak mert aggódom hogy most meg ez fog rá kihatni hosszú távra :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!