Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez minden este?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez minden este?

Figyelt kérdés

A lényeg minden este mikor van esélyünk együtt aludni akkor azt veszem észre hogy elalvás előtt sír a barátom :S nem tudom az okát és ha kérdezek más irányra megy el.

Reggelre meg ha misem történt volna amit furcsállok :S

Csak kezdek azon aggódni mi a baja ha minden este sír de nekem úgy tűnik nem csak akkor mikor velem van :S

szerintetek mi baja lehet?

1 éve vagyunk kapcsolatban.

És jún 16 én lenne majd a évforduló is.

16/L barátom 18/f

2014. jún. 5. 00:25
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Csak néhány kósza gondolat:

- Nem 6 évig volt depressziós, hanem 7 éve depressziós. Bármi baja is volt, nem oldódott meg, egészséges lelkületű ember nem sír éjjelente.

- Egy árva szót nem írtál a kezeléséről, vagy hogy egyáltalán látta-e szakember. (Nem, nem nyilvánvaló, mert nagyon sokan nem hajlandóak segítséget kérni.)

- Őszintén? Én nem nyúznám, hogy mondja el miért sír. Még a végén sarokba szorítva érezné magát. Adj neki időt, majd elmondja, hogy ha ő úgy látja jónak.

- Ott valami nagyon nagy baj van, ha egy 18 éves férfiember nem szeretne szexelni. Vagy, ahogy a többiek mondják, a szüleid fenyegetése, vagy a depressziója, vagy valami más, de ott valami gubanc van, az biztos.

- Sok sikert és kitartást a pasashoz!

2014. jún. 5. 19:57
 42/52 A kérdező kommentje:

A depressziója alatt nem volt kezelve napi 10 órákba ölte bánatát még a szüleivel sem beszélgetet én is először játékban ismertem meg ahol elégé tahó szemét volt én meg elég makacsa hogy társalogjak vele mivel tudtam hogy kell neki valaki a játéból ismerkedtünk meg.

A másik Azért fenyegették meg mert annak ellenére is találkozott velem hogy el voltunk tiltva 1szer 2 ser rendőri balhé is lett ami alkalmával megfélemlíteték viszont a tegnapi nap volt rá alkalmam és elsétálgatunk egy dombtetőre ahol elbeszélgettem vel mondja hogy nem akarná a kapcsolatát elrontani azzal ha korán lefeküdne velem azt a indokot hozta fel hogy nekem korai lenne amiben igaza van de egyikünk sem akarná.

Akárki akármit mond nem baj az ha egy kapcsolatban 1 év után még nincs nemi életünk..

Mostanság már sokat ülnek le vele beszélgetni vele a szüleim mert látják hogy túl erős volt és túl hirtelen volt neki az probálják nyugtatni a én kérésemre de kicsit nehézkes mert nem mondja ki a negatív gondolatokat.

Amúgy nálunk aludhat lent vagy én náluk és egy ágyban sokszor úgy alszunk hogy én a karjaiban vagyok és egyik keze a nyakam alatt megy át és úgy a hasamat fogja a másik keze meg mellkasomnál van mostanság igaz kevesebb együtt alvás volt de kiharcoltam a szülőknél hogy most már hagyanak azt tenni a kapcoslatunkban amit lehet mint pl a együttalvás bármikor..

Amúgy van rá esély hogy titkolja hogy akarná már velem csak nem meri bevallani a sok negativitás ellenére meg a bezárkozotság ellenére de mostanság a meleg miatt kevesebb ruhában alszom (bugyi,top) de Mostanság érzem hogy úgymond rámizgul mikor átölel szorosan igaz én is kicsit de nem merek én sem lépni hisz azt mondtuk egymásnak nem akarjuk.. :/

Igaz volt már olyan is hogy késő este felkeltem és adtam neki egy puszit amire felkelt és ott volt egy csók ami nem volt rövid ésnagyon tetszet mert furán éreztem magam közben de azt is éreztem amég csókolt lejjeb húzta a bugyim kicsit tehát van ejtésem hogy akarná de mégis fél attól hogy bajt csinál.. :S

2014. jún. 6. 02:46
 43/52 anonim ***** válasza:

én az agyamban elnyomtam azt az ösztönt hogy nagyon akarjam a szexet, majd ha mind2-en akarjuk és teljesen készek vagyunk rá, viszont a testem reagál a másik testére még akkor is ha nem akarom, tehát a testem azt jelzi hogy akarom de a tudatom viszont tiltakozik ellene, és elég nehéz azt elhitetni hogy tényleg képes vagyok várni amikor a testem azt mutatja hogy "nagyon akarom", lehet a párod is hasonló problémákkal küzd, hogy akarja is meg nem?

#8-as voltam :)

2014. jún. 6. 07:51
 44/52 A kérdező kommentje:
Én nem tudom vissza fogni és sztem ő sem itt a érzések is belejátszanak de az a baj ha csókolozunk akkor meg be is nedvesedek ha a hosszú 2 perces csók van késő este :S és ő ezt észre szokta venni ám :S Nem tudom lehet hogy mégis csak meg kéne már erősíteni a kapcsolatunkat 1 év után ha már mindkettőnk alig tudja féken tartani a vágyait? :S
2014. jún. 6. 08:12
 45/52 anonim ***** válasza:
Pettingelni se pettingeltek, vagy csak szex nincs?
2014. jún. 6. 20:07
 46/52 A kérdező kommentje:
Se petting se szex semmi 1 év alatt semmit sem csináltunk mert egyikünk sem jelezte sem szólt a másik felé.
2014. jún. 7. 11:41
 47/52 anonim ***** válasza:

AZért ez durva... szerintem a pettinget nyugodtan elkezdhetitek, kezdőként kell úgyis egy kis idő (mindenkinél más, nálunk 5 hónap volt) amíg az ember kellőképen kiismeri a másik testét és késznek érzi magát a szexhez is.

Egy kis kézimunka vagy orál még senkinek sem ártott :)

csak bátran!

2014. jún. 8. 01:15
 48/52 A kérdező kommentje:
Hát én nem merném a orál elégé .... nak tartom azt a részt hát amit irnak a kiverés az gondolom fájhat neki ha lenne is de még én nem érzem annyira ezt hogy meg tenném még 1 év után sem :/
2014. jún. 9. 00:22
 49/52 anonim ***** válasza:

figyelj, ha még a pettingre se érzed magad késznek, akkor semmiképp ne vágjatok bele a szexbe! SEMMIKÉPP.

Ne aggódj, majd megjön hozzá a kedved:) a kiverés egyáltalán nem fáj, ha az ember "jól" csinálja (ergo megkérdi a másikat, hogy szereti, mint szereti, hogy jó, mint jó) + esetleg használhattok síkosítót is.

Az orál, pedig a világon az egyik legjobb dolog (lányként mondom), mert egy olyan örömforrás a barátodnak, hogy még te is extázisba esel:D Beszélni kell róla mindenképp kinek hogy jó és gyakorolni:) Persze ehhez is meg kell várni amíg megjön a "gusztus":D

Majd egyszer kész leszel rá:) próbálj nyitott lenni, esetleg kezdjétek el egymást testét óvatosan felfedezni.

Semmi sietség !!csak ami jól esik mindkettőtöknek!!

Ha esetleg kérdésed van vagy ilyesmi, írj nyugodtan:)

2014. jún. 9. 15:43
 50/52 A kérdező kommentje:
Azóta haladtunk egy kicsit olvasgattam női blogokat és abból merítettem ötleteket és fel sikerült dobnom a kedvét most újra normálisnak mondhatom :3 de nem szeretném ha megint vissza esne
2014. júl. 7. 01:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!