Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsajtanatok ha megcsal a parotok egy regi szerelmevel?
Tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Nagyon szeretem ot, o a mindenem. De vedkeztem. Az elso nagy szerelmem akivel 8 evet voltam egyutt (!!) ugy egy hete visszatert kulfoldrol es rendezett egy bulit amire meghivott. Elmentem a haverokkal,nem akartam tole semmit . Egy kedves ember a multambol semmi tobb. Gondoltam en. De amikor meglattam letagloztam.... gyonyoru volt mint mindig. Oda jott hozzam eleg volt 2 mondat es elolvadtam. Tancoltunk,osszesimultunk aztan felvitt.a.szobajaba es szeretkeztunk. Utana reggel meg olelkeztunk, simogatuk egymast es meg aznap masodszorra is szexeltunk. Tudom,h szornyu amit tettem es azota csak egyszer beszeltem vele amikor elmondtam neki,h ez igy nem jo. A parom sejt valamit, es az egyik haverom aki a baratnommel is jobban van azt mondta,h ha en nem mondom el o megteszi. Ti megertettek? Regi szerelem viszontlatasa szerintettek mentseg?
En: 29
mostani szerelmem: 24
Regi szerelmem szintugy: 29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!