Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsajtanatok ha megcsal a parotok egy regi
szerelmevel?
Figyelt kérdés
Tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Nagyon szeretem ot, o a mindenem. De vedkeztem. Az elso nagy szerelmem akivel 8 evet voltam egyutt (!!) ugy egy hete visszatert kulfoldrol es rendezett egy bulit amire meghivott. Elmentem a haverokkal,nem akartam tole semmit . Egy kedves ember a multambol semmi tobb. Gondoltam en. De amikor meglattam letagloztam.... gyonyoru volt mint mindig. Oda jott hozzam eleg volt 2 mondat es elolvadtam. Tancoltunk,osszesimultunk aztan felvitt.a.szobajaba es szeretkeztunk. Utana reggel meg olelkeztunk, simogatuk egymast es meg aznap masodszorra is szexeltunk. Tudom,h szornyu amit tettem es azota csak egyszer beszeltem vele amikor elmondtam neki,h ez igy nem jo. A parom sejt valamit, es az egyik haverom aki a baratnommel is jobban van azt mondta,h ha en nem mondom el o megteszi. Ti megertettek? Regi szerelem viszontlatasa szerintettek mentseg?
28-as a válaszod kedves de megvan mindenem a kapcsolatomban. Imádom őt.
2014. máj. 30. 18:23
32/43 anonim válasza:
Még csak annyit üzennék e kedves hozzászólóknak , hogy : „Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”
2014. máj. 30. 18:40
33/43 Synesztro válasza:
26/F Ha van benned méltóság, akkor elmondod, és szinte biztos lehetsz benne, hogy elhagy, de legalább a becsületedből megmarad vmi mutatónak. Ha a haverod teszi ezt meg, akkor még az sem. Egyébként rá sem haragudhatsz, a saját hülyeséged áldozata vagy, és nem okolhatsz érte mást. Az hogy ő jóban van a pároddal is, és nem akar neki rosszat, az a te bajod, de nem okolhatod érte, én kb. a helyében még a baráti kapcsolatomat is megszüntetném veled. Sz@r ügy de ez van. 29 évesen azért már tudni kéne annak ott lent parancsolni nem de???:S
2014. máj. 31. 12:22
34/43 anonim válasza:
Nem bocsátanék meg. Minek?
2014. máj. 31. 12:25
35/43 anonim válasza:
Nem mondanám el neki.És ha a haverom köpne,szétrúgnám a valagát.Vagy ha van csaja,bemártanám én is nála valami baromsággal.:)
2014. jún. 2. 12:39
36/43 anonim válasza:
Na elmondtad??
2014. jún. 2. 12:46
37/43 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, és kitett... többé látni se akar... nem tudom most mi lesz,,k**rvára szeretem csak egyszer hibáztam. Elmondtam neki,hogy már lezártam azt a kapcsolatot de 8 évig azért mégis csak együtt voltunk. Ő volt nekem az első(neki is én) szôval egy bizonyos kötődést érzek iránta. Ő erre elmesélte,h kb 1 éve össze futott az Ő első szerelmével akivel 4 évig járt. Ő is érzett vmit a pasi felé de mivel együtt volt velem nem tett semmit csak beszélgettek. Letiltotta a telefonom, letiltott facebook-on... én rettenetesen sajnálom amit tettem. Màr egy ideje azon gondolkodtam,h megkèrem a kezét...
2014. jún. 2. 14:22
38/43 anonim válasza:
Ez így volt korrekt, és legalább talán tanulsz a dologból és legközelebb nem leszel ennyire könnyelmű.
2014. jún. 2. 15:19
39/43 anonim válasza:
Hát igen.... azt kellett volna csinálnod amit ő. Visszautasítani. Bocs hogy ezt írom, de ez így volt igazságos.
Tanulj belőle.
2014. jún. 2. 16:48
40/43 anonim válasza:
És miközben másodjára is az exed d*gtad, akkor is erre gondoltál, hogy mennyire szereted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!