Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megbocsajtanatok ha megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsajtanatok ha megcsal a parotok egy regi szerelmevel?

Figyelt kérdés

Tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Nagyon szeretem ot, o a mindenem. De vedkeztem. Az elso nagy szerelmem akivel 8 evet voltam egyutt (!!) ugy egy hete visszatert kulfoldrol es rendezett egy bulit amire meghivott. Elmentem a haverokkal,nem akartam tole semmit . Egy kedves ember a multambol semmi tobb. Gondoltam en. De amikor meglattam letagloztam.... gyonyoru volt mint mindig. Oda jott hozzam eleg volt 2 mondat es elolvadtam. Tancoltunk,osszesimultunk aztan felvitt.a.szobajaba es szeretkeztunk. Utana reggel meg olelkeztunk, simogatuk egymast es meg aznap masodszorra is szexeltunk. Tudom,h szornyu amit tettem es azota csak egyszer beszeltem vele amikor elmondtam neki,h ez igy nem jo. A parom sejt valamit, es az egyik haverom aki a baratnommel is jobban van azt mondta,h ha en nem mondom el o megteszi. Ti megertettek? Regi szerelem viszontlatasa szerintettek mentseg?

En: 29

mostani szerelmem: 24

Regi szerelmem szintugy: 29

2014. máj. 29. 11:21
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

"(korra és NEMRE való tekintet nélkül, nem tudunk megálljt parancsolni, és hülyeséget csinálunk."

ja...hülyeséget. Leiszom magam és részegen ordítozom az utcán mondjuk, de mivel szeretek valakit, nem csalom meg.

Nem is értem azokat akik így meg úgy mondják, hogy mennyire szeretik a párjukat, de azért mással kefélnek. Ilyen nincs. Csak akkor ha nincs igazi érzelem.

És nem te állítottad hogy szereti a párját a kérdező, hanem ő maga.

2014. máj. 30. 16:08
 22/43 anonim ***** válasza:
Olyan előfordulhat, hogy esetleg megkívánsz valakit, de kizárt dolog, hogy nem villan be azonnal a szerelmed képe. Onnantól pedig a te döntésed, hogy folytatod-e tovább, vagy valami belső késztetés visszatart, hogy ezt mégsem kellene, vagy nem tudom megtenni vele, és nem élsz a lehetőséggel. Ez mindenképp döntés kérdése, a kérdező döntött, vállalja a következményeit, mint minden más esetben az életben.
2014. máj. 30. 16:15
 23/43 anonim ***** válasza:
Én csináltam már jópár hülyeséget Pl részegen falmászó versenyt tartani, vagy szűzhóban sebességi rekordot dönteni sílécen nem okos dolog, de soha nem csaltam meg a páromat. Nem is tudtam voltan annyira vak voltam a szerelemtől. Ez hogy a homonok legyőznek sz@r duma.
2014. máj. 30. 16:17
 24/43 anonim ***** válasza:
6%

Nem értem miért vagytok ennyire kritikusak , úgy csináltok mintha mindenki makulátlan lenne és soha semmilyen bűnt nem követett volna el.

MINDENKI hibázik , ezért nem kell elítélni senkit.

Igenis van olyan , hogy szeretünk valakit , de egyszerűen még nem tudtuk elfelejteni a múltunkat , vagy az első szerelmet.Számomra is fontos volt az első szerelmem , és mély nyomott hagyott bennem , én is voltam már szerelmes más fiúba , nagyon és ha belegondolok , hogy ha akkor megjelent volna az exem , én sem tudtam volna megálljt parancsolni magamnak. Úgy látszik mélyebb vonzalom és érzelem van-volt közöttetek. Szerintem mondd meg a barátnődnek , légy őszinte , ha megbocsájt oké ha nem , akkor lesz másik. Csak pozitívan

21.N.

2014. máj. 30. 16:36
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma, hogy te hibának nevezed a megcsalást. Holott nem pusztán hiba. Hanem a társunk semmibevétele, megalázása, leszarása magasról. Én ezt gerinctelenségnek nevezem nem csak egy hibának.
2014. máj. 30. 16:39
 26/43 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a véleménye mindenről , sajnos az érzéseinket nem tudjuk kontrollálni a tettünket igen , de jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Amúgy is a "mai" párkapcsolatokat mindennek lehet nevezni csak párkapcsolatnak nem , mivel együtt vannak , hogy legyen mellettük valaki , holott se szerelem se bizalom se semmi nincs , csak egymásra támaszkodás és megszokottság.

2014. máj. 30. 17:03
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenkinek más a véleménye mindenről , sajnos az érzéseinket nem tudjuk kontrollálni a tettünket igen , de jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Amúgy is a "mai" párkapcsolatokat mindennek lehet nevezni csak párkapcsolatnak nem , mivel együtt vannak , hogy legyen mellettük valaki , holott se szerelem se bizalom se semmi nincs , csak egymásra támaszkodás és megszokottság."

Mindez csak az hibázik, hogy a "nem tetted meg" nem biztos hogy megbánod de ha mégis csak te fogod sajnálni. Ellenben ha megteszed és megbánod a párodat is mélyen megsebzed, vagy szituáció függően egy egész családot. Egy párkapcsolatban nem csak én van, a másik érzéseire is tekintettel kell lenni minden tettünk kihat rá is. Ezért én szerintem az állításod téves, igenis jobb esetlegesen azt bánni, hogy nem tetted meg.

Beismerem hogy nagy úr az érzelem de nem áll a cselekedeteim fölött, nem vagyok tökéletes de párkapcsolatban sosem csaltam meg senkit és nem is fogok, ha mást akarok szakítok a jelenlegivel. Nem nézek le senkit amiért másképp él, ugyanakkor a kérdező barátnője helyében úgy kivágnám a kérdezőt mint macskát sz@rni.

2014. máj. 30. 17:18
 28/43 anonim ***** válasza:

Arra nem gondol senki , hogy talán a kérdező nem boldog ebben a kapcsolatban , vagy akár testileg és lelkileg nem kapja meg azt a törődést amire neki szüksége lenne?!

Ez egy jel lehet , hogy jobb lenne befejezni a kapcsolatot.

2014. máj. 30. 17:27
 29/43 anonim ***** válasza:
És ez mit befolyásol? Az mindenképp rosszat sejtet, hogy ezt megtette, mind a kapcsolatukra, mind pedig a jellemére nézve. Nehezebb odaállni, és azt mondani, hogy nem működik, hagyjuk abba, vagy próbáljunk változtatni, mint más karjaiba menekülni, de erre semmi nem lehet mentség. Miért kell egyáltalán mindig mindenre mentségeket keresni? Miért nem lehet vállalni, hogy igen, ezt tettem, nem így kellett volna, vállalom a következményeket? Szerintem eleve sokkal jobban jönne is ki belőle emberileg.
2014. máj. 30. 17:37
 30/43 anonim ***** válasza:

" Arra nem gondol senki , hogy talán a kérdező nem boldog ebben a kapcsolatban , vagy akár testileg és lelkileg nem kapja meg azt a törődést amire neki szüksége lenne?! "

Jaj mindjárt megsajnálom....A kérdezőnek van szája. Ha nem boldog mondja meg a párjának. Ha nem kap meg valamit mondja meg, és ha nem változtat a párja, ki is lehet lépni becsülettel a kapcsolatból...és utána dugogatni az exet, vagy mást...

Csak ugye ez nem buli sokaknak, mert hát az milyen már hogy egyedül marad ha esetleg a szexpartnerrel nem jön össze hosszabb távon.

2014. máj. 30. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!