Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsajtanatok ha megcsal a parotok egy regi szerelmevel?
Tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Nagyon szeretem ot, o a mindenem. De vedkeztem. Az elso nagy szerelmem akivel 8 evet voltam egyutt (!!) ugy egy hete visszatert kulfoldrol es rendezett egy bulit amire meghivott. Elmentem a haverokkal,nem akartam tole semmit . Egy kedves ember a multambol semmi tobb. Gondoltam en. De amikor meglattam letagloztam.... gyonyoru volt mint mindig. Oda jott hozzam eleg volt 2 mondat es elolvadtam. Tancoltunk,osszesimultunk aztan felvitt.a.szobajaba es szeretkeztunk. Utana reggel meg olelkeztunk, simogatuk egymast es meg aznap masodszorra is szexeltunk. Tudom,h szornyu amit tettem es azota csak egyszer beszeltem vele amikor elmondtam neki,h ez igy nem jo. A parom sejt valamit, es az egyik haverom aki a baratnommel is jobban van azt mondta,h ha en nem mondom el o megteszi. Ti megertettek? Regi szerelem viszontlatasa szerintettek mentseg?
En: 29
mostani szerelmem: 24
Regi szerelmem szintugy: 29
A férjemnek nincs régi szerelme, de ha egy vad idegennel csalna meg akkor is kivágnám a francba. Akár 1 éjszaka akár viszony volt. Ez lényegtelen.
Nem mentség. Gusztustalan amit csináltál. Nagyon remélem hogy a barátnődben van annyi tartás hogy kidob. Megérdemled. Ha a régi szerelmed tudott a barátnődről, akkor pedig róla is megvan a véleményem. 28N
hormonok:D vannak szar kifogások a férfiak repertoárjában, de eddig ez viszi a pálmát.
A hormonok nem írhatják felül a szerelmet. A kérdező nem szereti a párját ha mással képes lefeküdni. Ennyi. Csak tudnám akkor minek hülyíti szerencsétlen csajt.
A házasságban élő férjnek is vannak hormonjai, mégse dugja meg a feleségét a teszkó kellős közepén. Szóval nagyon szar duma...
Nem letaglóztam, hanem ő letaglózott - gondolom, ő taglózott le téged. De ha magadról írtad, akkor letaglózódtam. De biztosan ő taglózott le téged. Még egy nyelvtani dolog, aztán rátérek a lényegre is: nem védkeztem, (alá is húzza a google helyesírás-javító program), hanem vétkeztem, mert a vét az alapszó. "Vétkesek közt cinkos aki néma" - írja Babits. Vagy valaki elvét valamit, ha elront. Elnézést a kitérőért.
Szóval kissé furcsállom, ha valaki valakinek a szerelme, akkor miért érzi szükségét annak, hogy egy másvalakivel feküdjön le, egy régi szerelmével. Úgy látszik, még egyikőtökben sem múlt el a régi szerelem. Én azzal, akivel újból összejöttél, tisztáznám, hogy tul.képpen most mit akar tőled, és ha folytatódhatna a kapcsolat, akkor vele folytatnám, mert nyilvánvaló - hiába írtad, hogy a mindened a mostani párod, nem lehet az. Inkább lépj ki ebből a kapcsolatból, és keress olyat, ha az előző volt szerelmeddel mégsem lehetne visszaállítani a kapcsolatot, tehát keress olyat, aki úgy hat rád, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!