Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megbocsajtanatok ha megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsajtanatok ha megcsal a parotok egy regi szerelmevel?

Figyelt kérdés

Tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Nagyon szeretem ot, o a mindenem. De vedkeztem. Az elso nagy szerelmem akivel 8 evet voltam egyutt (!!) ugy egy hete visszatert kulfoldrol es rendezett egy bulit amire meghivott. Elmentem a haverokkal,nem akartam tole semmit . Egy kedves ember a multambol semmi tobb. Gondoltam en. De amikor meglattam letagloztam.... gyonyoru volt mint mindig. Oda jott hozzam eleg volt 2 mondat es elolvadtam. Tancoltunk,osszesimultunk aztan felvitt.a.szobajaba es szeretkeztunk. Utana reggel meg olelkeztunk, simogatuk egymast es meg aznap masodszorra is szexeltunk. Tudom,h szornyu amit tettem es azota csak egyszer beszeltem vele amikor elmondtam neki,h ez igy nem jo. A parom sejt valamit, es az egyik haverom aki a baratnommel is jobban van azt mondta,h ha en nem mondom el o megteszi. Ti megertettek? Regi szerelem viszontlatasa szerintettek mentseg?

En: 29

mostani szerelmem: 24

Regi szerelmem szintugy: 29

2014. máj. 29. 11:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
79%
Exsszel félrekú.rni a legnagyobb féregség amit el tud követni az ember a párkapcsolaton belül. Nem hogy nem mentség, de én minimum megnyomorítanálak, ha ezzel állnál oda elém. Utolsó rohadt féreg vagy, ennél semmi sem undorítóbb, mert nem csak a farkadat lógattad másba, hanem érzelmileg is félrekolbászoltál. Épp elég szar egy hosszú kapcsolat után örök másodiknak lenni, és akkor te még ezzel tetézed is. Anyám, úgy felba.szott ez a kérdés hogy meg tudnálak gyilkolni, kedves kérdező. :D
2014. máj. 29. 12:38
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
benned komolyan felmerült az, hogy erre a gyökérségre esetleg lenne mentséged?? Semmi, kedves, semmi!! undorító amit műveltél, és osztom az első válaszoló álláspontját: Mondd el neki, hogy találhasson magának olyasvalakit, aki nem b@ssza át. Úristen.. ásd el magad... hányingerem van.
2014. máj. 29. 14:16
 13/43 anonim ***** válasza:
Érzel még valamit a régi szerelmed iránt? Vagy csak szex volt?
2014. máj. 29. 14:34
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek nincs régi szerelme, de ha egy vad idegennel csalna meg akkor is kivágnám a francba. Akár 1 éjszaka akár viszony volt. Ez lényegtelen.

Nem mentség. Gusztustalan amit csináltál. Nagyon remélem hogy a barátnődben van annyi tartás hogy kidob. Megérdemled. Ha a régi szerelmed tudott a barátnődről, akkor pedig róla is megvan a véleményem. 28N

2014. máj. 29. 17:39
 15/43 anonim ***** válasza:
6%
Hogy itt mennyi feddhetetlen erkölcsű hozzászóló van! Én ugyan pasiból vagyok, ilyeténképpen az előttem őrjöngő tömeg aligha ad igazat nekem, de igenis van az úgy, amikor legyűrik az embert a hormonok. De annyi eszed akkor is lehetett volna, hogy nem ennyire nyilvánosan csinálod. A haverodat meg csókoltatom, ha beleszól más családi drámájába.
2014. máj. 29. 18:05
 16/43 anonim ***** válasza:
85%

hormonok:D vannak szar kifogások a férfiak repertoárjában, de eddig ez viszi a pálmát.

A hormonok nem írhatják felül a szerelmet. A kérdező nem szereti a párját ha mással képes lefeküdni. Ennyi. Csak tudnám akkor minek hülyíti szerencsétlen csajt.

A házasságban élő férjnek is vannak hormonjai, mégse dugja meg a feleségét a teszkó kellős közepén. Szóval nagyon szar duma...

2014. máj. 29. 18:11
 17/43 anonim ***** válasza:
9%
Én azt egy percig sem állítottam, hogy kérdező szerelmes a barátnőjébe. De, kedves utolsó, nem tudom, ismered-e az érzést, amikor teszem azt, a szüleid tiltanak a fiúdtól. De persze ennek ellenére is lefekszel vele, mert (úgy érzed,) szereted. Abban az esetben nem a hormonokról van/volt szó? És egyáltalán miféle kettős mérce ez: a szüleim tiltása smafu, az erkölcs (amit ugyebár megint csak az emberek találtak ki) szent dolog? De nem is erről akartam beszélni, hanem arról, hogy igenis, előfordul (korra és NEMRE való tekintet nélkül, nem tudunk megálljt parancsolni, és hülyeséget csinálunk.
2014. máj. 30. 14:57
 18/43 anonim ***** válasza:
*nélkül, hogy nem tudunk
2014. máj. 30. 15:17
 19/43 anonim ***** válasza:

Nem letaglóztam, hanem ő letaglózott - gondolom, ő taglózott le téged. De ha magadról írtad, akkor letaglózódtam. De biztosan ő taglózott le téged. Még egy nyelvtani dolog, aztán rátérek a lényegre is: nem védkeztem, (alá is húzza a google helyesírás-javító program), hanem vétkeztem, mert a vét az alapszó. "Vétkesek közt cinkos aki néma" - írja Babits. Vagy valaki elvét valamit, ha elront. Elnézést a kitérőért.

Szóval kissé furcsállom, ha valaki valakinek a szerelme, akkor miért érzi szükségét annak, hogy egy másvalakivel feküdjön le, egy régi szerelmével. Úgy látszik, még egyikőtökben sem múlt el a régi szerelem. Én azzal, akivel újból összejöttél, tisztáznám, hogy tul.képpen most mit akar tőled, és ha folytatódhatna a kapcsolat, akkor vele folytatnám, mert nyilvánvaló - hiába írtad, hogy a mindened a mostani párod, nem lehet az. Inkább lépj ki ebből a kapcsolatból, és keress olyat, ha az előző volt szerelmeddel mégsem lehetne visszaállítani a kapcsolatot, tehát keress olyat, aki úgy hat rád, mint ő.

2014. máj. 30. 15:33
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
Engem is megcsalt a volt barátom az exével , de megbocsájtottam utána még együtt voltunk 1 évig kb. de nem emiatt lett vége a kapcsolatunknak.
2014. máj. 30. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!