Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van okom féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom féltékenynek lenni? (lent)

Figyelt kérdés

A barátommal fél éve vagyunk együtt. Ő 21, én 17. Ezelőtt csak egy komoly kapcsolata volt, de az elég sokáig tartott, pár évig. Szétmentek, mert a lány elment külföldre tanulni és aztán összevesztek. De aztán barátok maradtak és a lány szinte mindennap irogat neki neten keresztül. Szokott haza is járni, és most is jön, és el akar a barátommal menni kettesbe megünnepelni, hogy hazajött, hogy valamit megisznak. A barátommal nagyon jól megvagyunk, és többször mondta, milyen boldog azóta, mióta velem van és hogy mennyire szeret. De mégis sokszor előfordul, hogy felhozza a volt barátnőjét és felemliti a közös élményeiket. Ez engem elég rossz érzéssel tölt el. Viszont többször mondta már közös barátainknak, hogy az a lány már nem jelent neki semmit és ha ránk néz, akkor csak engem lát . De ezek csak szavak, és szerintem az, hogy sokat beszél róla, meg hogy folyton irogatnak, és még most közös programot is akarnak.. nem tudom mit gondoljak.

Jelent ez valamit, vagy nem kell féltékenynek lennem? Ti mit gondoltok?

2014. máj. 25. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem Te annyira aranyosan állsz ehhez az egészhez, látszik ,hogy szereted a párod. :) Ha ennek ellenére nem becsül meg Téged, akkor úgy kell neki!

Igazából szerintem ebben az őszinte beszélgetésben nem is annyira az a lényeg, hogy mit mond rá, hanem az, hogy tudomásul vegye mindezt, mert szerintem most per pill. fogalma sincs róla, hogy Neked ez milyen rossz.

Azt is hozzáteheted amúgy, amit ide leírtál, hogy Te attól függetlenül nem akarod őket szétválasztani.

2014. máj. 25. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
24%

Nincs ! A hapi egyszerűen csak egy kis grúppenszexet akar.

Rajta,vágj bele!

2014. jún. 1. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!