Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyre jobb a kapcsolatom, viszont van valakije. Ettől eltekintve, amikor a párja nincs jelen, teljesen oda van értem, közeledik felém, illetve kimutatja a vonzódását irántam. Viszont amikor már én is komolyabban közeledtem iránta, teljesen elutasított. Ha nem lenne senkije, akkor szinte már úgy érezném, mintha az enyém lenne. Most akkor csak szórakozik velem, vagy ő se tudja eldönteni ki kéne neki? Vagy vajon így fejezi ki a barátságot? Nem értem, és olyan furcsa ez az egész. Ti mit tennétek a helyemben? 19/F

2014. máj. 21. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szórakozik :/
2014. máj. 21. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Szóval elmondom a lányok egy nagyon nagyon komplex és bonyolult szerkezetek. Az a lány akar valamit biztosra a ki reggel nem kiugrik az ágyadból gyorsan felöltözik és elmegy hanem ébredés után még hozzád bújjik. Ugyan akkor a lányok érzékenységük miatt szeretik a törődés és igénylik ilyenkor jön be a Friendzone faktor. Magyarul élvezi a társaságod de szexuálisan olyan vagy neki mint a bátyja vagy mint egy lámpa.
2014. máj. 21. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
és a csaj milyen idős lehet ?
2014. máj. 21. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ő se tudja mit akar. Ha kimutatja a vonzódását, közeledik feléd, akkor valószínű, hogy bejössz neki, de nem akar megválni a barátjától.

Az a legjobb, ha megkérdezed tőle, és ne engedd, hogy "nem tudom " választ adjon, mert csak neked lesz egyre rosszabb, mert aztán beleszeretsz.

2014. máj. 21. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő 18 éves. Nem úgy tűnik mint aki csak szórakozik, de lehet csak én vagyok túlságosan elfogult.
2014. máj. 22. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!