Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet gyógyítani a megszakadt szívet?
23 évesen bőven tudsz még tanulni. Kezd el és legalább éhen nem fogsz halni. Mérnök-informatikát tanulok, így tudom, hogy jelenleg rengeteg android fejlesztőt keresnek az egész országban, mert most azé a jövő. Jelentkezz egy fősulira, egyetemre, vagy valamilyen képzésre, ami ad egy papírt arról, hogy értesz hozzá és tanulj meg angolul. Sok helyen még csak be se kell járni minden nap az irodába.
Ugyan nem tudom, hogy milyen szinten vagy korlátozva a mozgásodban, de találhatnál magadnak valami hobbit is, rajzolás, festészet, írás, makettezés, esetleg olyan sport amit te is tudsz csinálni.
26/F
Így születtem.
Utolsó!
Sajnos nem tudok elvégezni sulit. Fizikailag nem tudnám teljesíteni.
Úgy értem, hogy nem tudok bejárni az iskolába, nem tudok egy székről sem felállni stb...
szerettem volna továbbtanulni, de mire befejeztem a középiskolát, megszereztem a szakmát, addigra olyan állapotba kerültem, hogy segítség nélkül ugyan elvagyok, de ha arrébb kell menni akkor nem tudok.
A szakmámban kerestem munkát. elég jó szakmám van, de itthon nem igazán keresett. Próbálkoztam itthon egy éven keresztül, de nem volt olyan munkahely ahova ebben az állapotban felvennének. Külföldre ha ki tudnék menni, megint meg lennék lőve, mert kell mellém egy ember aki úgymond "vigyáz rám".
Nem tudok önállóan bejárni munkahelyre, nem tudok kimozdulni sehova, csak segítséggel.
Volt már amúgy barátnőm, volt egy komoly kapcsolatom, de a végére kibukott ez a probléma.
Ezért érzem úgy, hogy az állapotom miatt az élet minden területén elfogytak a lehetőségeim.
Gondolom a kezeid működnek, tekintettel arra, hogy ide tudsz írni. Mindenhol van levelező képzés, így nem kell órákra járni. Emellett szerintem meg lehet beszélni a tanárokkal, hogy ne kelljen mondjuk zh-t írnod, csak egy otthoni beadandót.
Ugyan nem tudom, hogy hol laksz, vagy milyen lehetőségeid vannak de az elektromos keresszék egy elég jól használható alternatíva. Akár még autót is vezethetsz vele, bár sok átalakításra lenne szükség hozzá, sajnos nem igazán értek a gépészethez.
Megkérdezhetem, hogy pontosan mi is a szakmád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!