Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 24/F Barátok voltunk aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24/F Barátok voltunk aztán szerelem lett belőle, majd annak is vége lett. Minden megszakadt. Újra elkezdtünk kavarni de mégis vége lett. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Hiányzunk egymásnak ugyanakkor. Én nem tudok ugy tekinteni rá mint barát ő annál inkább. Megírjam neki h nem jo ez nem beszélünk viszony legyünk jóba, bár én nem tudok barátként tekinteni rád, tuti befogok próbálkozni stb? Egy idő után lehet ő sem tudja tűrtőztetni magát h ne legyen semmi főleg ha bulizunk, iszogatunk stb,meg nem utolsó sorban vonzódunk egymáshoz. Egy a társaságunk.

2014. ápr. 17. 09:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondold át neked mi a jobb...Epekedni érte,miközben barátságnál sosem lehet több, vagy pedig nem tudni róla semmit és nem tartani a kapcsolatot?

Hát persze, hogy jobb a friendzone, hátha később próbálkozhatsz.De az ne most legyen hanem kb pár hét,hónap múlva.

2014. ápr. 17. 10:01
 2/2 A kérdező kommentje:
ááá nem akarok én epekedni senki iránt meg rosszul érezni magam. ugyan ugy csajozok meg jól érzem magam, de ott lesz bennem az h érte bárkit félre dobnék magamtól.
2014. ápr. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!