Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha sírva kérek tőle bocsánatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sírva kérek tőle bocsánatot akkor megbocsájt?

Figyelt kérdés
A barátom nemrég megkérte a kezem és hatalmas eljegyzési bulit csináltunk ahol bejelentettük a családnak. A vőlegényem tesója aki külföldön él hazajött gratulálni. A buli végére annyira felforrósodott a hangulat, hogy a vendégszobában lefeküdtem vele, de már nagyon bánom!Ha sírva kérek bocsánatot a vőlegényemtől meg fog bocsájtani?

2014. máj. 18. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem nem hatnának meg a könnyeid !!!
2014. máj. 18. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:

szerintem is kamu

amúgy meg gyerekkoromban sírva tudtam viccet mesélni,szerinted ;)

2014. máj. 18. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

"A vendégszobában lefeküdtem vele, de már nagyon bánom"!

Várj kitalálom, te nem is tudtad, hogy mi történik veled, véletlen volt, teljesen kikapcsol az agyad!

Nők!!! És még meg vagytok sértődve, ha valaki neveteken nevez benneteket!!

Remélem a valódi nők megvetnek téged!

2014. máj. 18. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Valaki azt írta, őszinte megbánás! Röhögnöm kell!

Azt a bűnözők szokták a bíróság előtt, hogy 1-2 évvel kevesebbet kapjanak.

Undorító!!!

2014. máj. 18. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
De jó ,holnap már iskola...
2014. máj. 18. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Annyira unalmas már a szokásos kamud.
2014. máj. 18. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha van esze, nem bocsát meg. Engem sem hatnának meg a könnyeid.

Egyébként meg gondolj bele...ha eltörsz egy poharat, és utána sírva bocsánatot kérsz tőle, attól megjavul? Nem...

Hiába teszel vagy mondasz bármit is. Lefeküdtél a testvérével. Ezen semmi nem fog változtatni. Egy mocskos riherongynak fog tartani, és az is vagy.

Az ilyenek hoznak szégyent a női nemre.....miattatok hiszi sok pasi hogy minden nő ilyen undorító, mint amilyen te vagy. Még arra sem vetemednék hogy leköpjelek mert szegény nyálam érintkezne a gusztustalan képeddel...hogy nem sül le róla a bőr. N28

2014. máj. 19. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!