Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő akinek párhuzamban több kapcsolata van?
ma 13:53!
Van egy sejtésem,hogy nem a külsőddel lehet a baj.Szerintem a kisugárzásodból úgy gondolják a férfiak gyenge vagy az ágyban.
Nekem nincs kapcsolatom párhuzamosan több férfival. De eléggé romokban van a kapcsolatom a barátommal.. nagyon nagy az esélye, hogy megcsal! Viszonyt megismerkedtem egy másik férfival, eddig kétszer találkoztam vele.
20/L
Az ex barátommmal nagyon nem működött sem a kapcsolat, sem a szex, de magához láncolt, nem engedett el.
Kalandjaim voltak mellette, meg egy rövidebb, kb 3 hetes viszony. A barátomon azt láttam, hogy valahol tudja, de inkább félrenéz. Nekem viszont nem okoztak örömet a párhuzamos dolgok csak még elkeseredettebb és dühösebb lettem tőle. Így elkerülhetetlenné vált, hogy szakítsak a fiúval.
A kövi felállás egy barátság extrákkal volt, plusz 2 szeretői kapcsolat, plusz alkalmi kalandok. Itt mindenki öszvissz annyit tudott, hogy nem csak ő van, de mindenki elfogadta a helyzetet, sőt sokszor azt láttam, hogy kifejezetten tetszik nekik, hogy ilyen egyértelműen kommunikálom, mi van.
Régebbi kapcsolataimban volt olyan, hogy a fiú félrelépett, de nem gonoszságból megyek bele egyszerre több kapcsolatba, hanem mert így érzem jól magam. :)
24/L
38/N
Jelenleg van egy rendes kapcsolatom 10 éve tőle kapom a tiszteletet, van szetetőm 1 éve szuper titkos, tőlle kapom az izgalmat és ő tartja "karban" a kapcsolatom! A szerető tud az élettársamról! Kb. 6 hónapja meg van zavarodva èrtem egy gazdag sármos jóképű pasi... De ez már sok lenne lelkileg és szexuálisan is ! Ja és nem vagyok ku@va!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!