Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a páromnak fontosabb a családja, mint én?
Első a családja, utána jövök csak én. Nekem nagyon fontos, nagyon szeretem, ugyanannyira, mint a családomat. És nagyon fáj, hogy ő nem szeret engem annyira, mint én őt. De ő is szeret, csak nem én vagyok neki a legfontosabb. Most eléggé nagy gondja van a családjában, sok veszekedés, problémák, az apukája is meghalt pár napja.. Meg most vizsgaidőszaka van. Persze mellette vagyok mindig, támogatom, de néha még így is veszekedünk, mert nekem nagyon rossz, hogy ez a helyzet velünk, és hogy elhanyagol mostanában. Pár hete szakítottunk, mert nem bírtuk a sok veszekedést emiatt, és egy hét sem kellett, hogy újra egymás karjai között találtuk magunkat. Nem bírtuk egymás nélkül. Akkor mondta, hogy hiányoztam neki, és hogy nagyon szeret. De mostanában csak ezt mondja, hogy a családja fontosabb nálam, szeret, de nem annyira, mint én őt, és hogy tudna jobban is szeretni. Velem akar lenni, szeret, ami biztos. De sokszor nagyon szenvedek amiatt, hogy nem szeret annyira, mint én őt..És elgondolkozok azon, hogy normális-e, egészséges-e az ilyen kapcsolat, hogy fontosabb a családja, mint én? Valami tanácsot tudtok adni, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel? Mi lenne a jó megoldás? Sokan mondták, hogy hagyjam ott, mivel elég sok baj van náluk, és mivel azt mondták jobbat érdemlek, mert úgy szakítottunk, hogy konkrétan azt mondta, hogy könnyen el fog felejteni. De mondjuk 2 nap sem kellett, de megmondta, hogy rájött, hogy ez nem igaz...
4 és fél hónapja vagyunk együtt.
Szerintem itt azzal van a baj, hogy ki lett hangsúlyozva, hogy JOBBAN szereti a családját, mint téged. Akit szeretek, annak a kapcsolatát hozzám nem fogom hasonlítgatni más olyanokhoz, akit szeretek. Én nem kilóra mérem a szeretet.
Tény, hogy a család az család, de attól nem bántom meg a másikat azzal, hogy erre rámutatok, vagy kimutatom, hogy ő most éppen le van szarva, ha tényleg érzek iránta szeretet.
A másik oldalról a családi tragédiákat meg kell tudni érteni, és igen, a kapcsolat komolyságáról kell egy közös kép, ami egyezik. Úgy tűnik, te komolyabbnak soroltad azt be, mint ő.
De meg is tudtál róla valamit. Ha te máshogy képzelted el a párod, akkor ez egy fontos információ volt számodra.
Én tudom milyen attól szenvedni, hogy jobban szereted az illetőt, mint ő téged, és nem kívánom senkinek.
Ha továbbra is ezt érezteti, akkor szerintem is hagyd ott.
Tenyleg önző vagy, ne haragudj! Az apukája nemrég halt meg, és te csak magadra gondolsz! Az ésesanyjának szerinted nincs szüksége támogatásra? Lehetnél megértőbb igazán. Ráadásul ott az egyetem, ami megalapozza a jövőjét, az is normális, hogy az nagyon fontos neki. És normális esetben ezek után jössz te!
Nem azért, mert kevésbé szeret, mert bizony könnyen lehet hogy mélyebbek az érzései, mint a tied, csak mert egy 4 hónapos kapcsolat még nem jogosít fel arra, hogy kisajátítsd.
Legyenek barátnőid, dolgozz, vagy tanulj, és hagyd élni őt is. Ha nem veszekszel vele ezek miatt állandóan, hanem megelégszel azzal amit most tud adni az idejéből, sokkal tartalmasabb és jobb lesz a kapcsolatotok. Nem fogja úgy érezni, megfolytod és nem hagyod élni, és nem fog ilyeneket mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!