Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy van egy barátom?
Már egy hét telt el azóta, hogy összejöttem egy nálam egy évvel idősebb fiúval. Otthon nem tudnak róla, ugyanis nagyon konzervatív szüleim vannak. Két éve, amikor tetszett egy fiú, nagy dobra verték a dolgot (beszélt anyukám az anyjával, hogy színét se lássam a fiúnak; eltiltott a számítógéptől; elvette a telefonomat; órák után azonnal haza kellett jönnöm, ha öt percet késtem, kérdőre vontak). Pedig csak tetszett, neki nem voltam az esete!
Visszatérve: mégis mit tehetnék? Most még iskolaidő alatt el tudom hitetni velük, hogy azért jövök haza később, mert szakkörre kell mennem, de mi lesz nyáron? Késznek érzem már magam egy kapcsolatra, és a választottam se olyasfajta, aki csupán egy "kaland" kedvéért jött össze velem. 15/L és 16/F
így:
Anya, Apa mondanom kell valamit! Nyugi nem vagyok terhes!
Viszont van egy barátom.
Elég szívás. Szerintem próbálj meg föltűnően (de ne túl) szenvedni, előbb-utóbb rákérdeznek a szüleid, mi okozta a hirtelen, krónikus hangulatváltozást. Ha így van, ne add könnyen magad, akár orvoshoz is vitettesd el magad.
Ez vagy ennek valami változata olyan 1 hónapos leforgási idővel szerintem jó lehet. (De nem ismerem a körülményeidet.)
Szerintem elég nagy vagy már, és meg tudod oldani.
Sok sikert.
'A jövő nem a múlt. Ha az lenne, múltnak hívnánk.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!