Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hohyan mondjam el a szüleimnek hogy van egy 4 évvel idősebb baratom? Meg soha egy baratomrol sem szoltam nekik.18/L
Figyelt kérdés
Eddig is voltak parkapcsolataim de azokrol a szuleim nem tudtak most viszont szeretnem elmondani nekik is hogy baratom van.#szülő #Bemutatas.
2014. márc. 30. 21:35
1/6 anonim válasza:
Vidd el, mutasd be és meg van oldva
2/6 anonim válasza:
Anyaa halloood.. Délután átjön a barátom!
3/6 legly válasza:
Én emlékszem mikor elmondtam, hogy van barátnőm :D tök para voltam :D de nem volt semmi :) csak annyi, hogy beszéltem róla egy kicsit
1 hsz-nak is igazat adok!
Üdvözlettel
Legly
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :-)
2014. márc. 30. 21:45
5/6 anonim válasza:
Így. (Van egy 4 évvel idősebb barátom :D)
6/6 anonim válasza:
anyu van egy 22 éves kanyom....
mégis hogy szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!