Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 5 évvel idősebb mint én. Hogy mondjam el a szüleimnek? Bővebben lent!
Sziasztok!
15 éves vagyok de a barátom 20 éves lesz.
Egyszer már találkozott a szüleimmel de a szüleimnek nem nagyon tetszett ez a kapcsolat. (távkapcsolat)
Lassan egy éve hogy nem tudják a szüleim a kapcsolatomat.
Szerintetek van rá megoldás, hogy hogyan mondjam el?
Köszönöm
Azért van itt naivitás.... távkapcsolat, húsz éves a srác, te 15.... Nos, szerintem egy klubtagja vagy, csak nem tudod. Egyébként nagy általánosságban a szülők egészen jól érzik meg, hogy valami jó-e a gyereküknek vagy sem. S ez akkor is így van ha a gyerek nem ért egyet ezzel...
De a kérdésedre válaszolva: eléjük állsz és elmondod. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy egy férfi legyen a "barátod" 15 évesen (jó esetben kilencedikes korodba), akkor ehhez se legyél gyáva.
Kezdjük az elején.
Egy éve jártok és a szüleid még mindig nem tudják. Hogy? Miért nem sejtik? Azóta csak házon kívül találkoztatok? Vagy esetleg a srácnál?
Szerintem a szüleid ha megharagudnak már nem azért fognak mert legelőször nem tetszett nekik a srác, hanem azért mert 1 éve nem mondtad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!