Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek olyan sokan a szingliségtől?
Szerintem az ilyeneknek annyira unalmas az életük, hogy kell valaki, aki színt visz bele mindig.
De csak tippelek.:)
A volt párom sajnos így nyomja...
22/F
szerintem sokan egy rossz kapcsolatból egy idő után mindenképp kifelé tekintgetnek. találnak valakit, akinél úgy érzik sokkal figyelmesebb, mint a párja és talán megeshet, hogy beleszeretnek, ezért "átugranak" egy másik kapcsolatba, és így megy ez a körforgás. sok esetben így megy.
21/L
Ja, én is ilyeneket ismertem, mint az előttem válaszoló, akik kb oda ugranak, ahol épp szépeket mondanak neki, aztán ha kicsit ellaposodik, akkor megint jön valaki aki szépeket mond.
Meg persze relatív ki meddig van egy kapcsolatban, van akik évekig szenvednek, mégis azt mondják jól elvannak, vannak akik az első gondnál továbblépnek. Meg talán az sem mindegy meddig van egyedül az ember.
Én pl tudom azt, hogy baromi nehezen ismerkedek, még kevesebb az ami össze is jön, és tudom milyen boldog vagyok ha épp van valakim, és szar belegondolni szakítás után, hogy na valószínűleg újabb hónapok, évek telnek el egyedül.
'ki szingli, hogy mi miatt...azért , mert nincs senki a láthatáron, vagy mert még nem is áll készen arra, hogy valakinek a társa legyen? Sőt, az is érdekelne, hogy mondjuk 10 év múlva mi lesz...mi lesz az örökös szinglikből, egy idő után begolyóznak és az akkori első lehetőséget megragadják, és gyorsan gyereket csinálnak majd, mert "fogy az idő" vagy végül egyedül maradnak?'
Ne haragudj, de ez elég sértő, így lenézni az embereket. Én pl szingli vagyok évek óta. Miért? Kapaszkodj meg: azért mert nekem így jó, erre vágyok! Ha kapcsolatban lennék akkor rosszul érezném magam, boldogtalan lennék mert egyáltalán nem érdekel a dolog - és ki az a hülye aki rosszat tesz magának?? Olyan unalmas ez a sztereotípia, hogy aki nem úgy él, ahogy a többség az nem őszintén teszi csakis kényszerűségből, és végülis lemond jó dolgokról. Nem, neki egyszerűen nem azok a jó dolgok amik a többségnek.
Amúgy sosem értettem, hogy miért rettegnek az emberek egyedül maradni, miért kell folyton kapcsolatban lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!