Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem becsülik meg ha van párjuk?
Nem, ahogy az első írja..természetesnek veszik hogy van..
Azt hiszik, higy az van és akkro minden oké...közben ahogy a 2. Írja elfelejtik,mhogy. Akapcsolatot ápolni kell..
A nagy koppanás akkor van ha ezt a másik megelégeli...akkor már becsülné a párkapcsolatát, azt hogy bpvan párja..de sok esetben már késő..
Elég szomorú ha minden előjel nélkül szakít valaki.
Ha rossz valami akkor meg kell mondani.
Sajnos jo a kerdes : ebben az evben a mai napig 8 parocska ment szet az ismerettsegi koromben, tobben hazassagbol, tobb mint 10 eves kapcsolat utan l
Ezt tanuln kell es minden nap tenni a kapcsolatert , majdnem en is elvesztettem a nemtorodosegem miatt a jobbik felemet .
7-es : én is olyan voltam,mint a párod .. Dacos, hülye .. majdnem elvesztettem a világ legcsodálatosabb nőjét emiatt ...és így is egy gigantikus pofon kellett hozzá,hogy észhez térjek
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!