Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tudtok teljes szívvel, igazán szeretni egy lányt?
Figyelt kérdés
Ez igy hülyén hangzik,mentségemre szoljon az,hogy csak azért kérdezem,mert rengeteg párkapcsolatban a férfi/fiú/férj megcsalja "szerelmét"2014. máj. 11. 19:22
1/9 anonim válasza:
Persze hogy tudunk, legalább is én tudok. Másnál nem tudom hogy működik ez.
2/9 anonim válasza:
Ha nem így vagyok vele, el se kezdek egy kapcsolatot. De úgy érzem kevesen vannak így vele mint én.
3/9 anonim válasza:
Valójában a szívem kővé vált egy tündérlány miatt, így szívtelen lettem, és csak az igaz szerelem lenne képes újra meglágyítani a szívem.
(amúgy ez a megcsalás a nőknél is ugyanannyira előfordul)
4/9 anonim válasza:
Amennyire a nők..rengeteg esetben a nő a csaló.
5/9 anonim válasza:
Szeretni tudok.
Szerelmesnek lenni a rózsaszin köddel nagyon nem.
Ettöl függetlenül ha alkalom adódott félreléptem.
Lehet szidni, nem bántam meg.
6/9 anonim válasza:
igen, és darabokra törték a szivem
de nem számit ugyanis a férfiaknak nincsenek érzéseik...
7/9 anonim válasza:
Ahogy rengeteg kapcsolatban meg a nő/lány/feleség csalja meg a "szerelmét"...
Valójában semmi mást nem akarunk jobban, de az a helyzet, hogy ti jobban díjazzátok a s**gfejeket, így aki akar valamit, az alkalmazkodik.
8/9 anonim válasza:
Én tudnék, ha lenne kit, és ha lenne értelme. De sajnos nincs kit, és nincs is értelme.
9/9 anonim válasza:
a fél szívem mindig a pc-n marad XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!