Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes egy negyvenes éveiben járó nő 10 évvel fiatalabbat szeretni? Egyáltalán képes-e? Elítélendő?
Nem látok benne semmi rosszat. 30-as férfi vagyok és nagyon izgatnak a 40-es nők.
Szóval picit irigykedem. .)
Ezen marha jót röhögtem, kérdező: "Egy 30 éves férfi még a gyermeki világ, ezért nem szeretheti egy komoly, érett negyvenes éveiben járó nő."
Élesben végignéztem egy ilyen házasságot -a szüleimét - amely 34 évig tartott. Apám 23, anyám 33 volt amikor megismerkedtek. Anyám elvált az első férjétől, majd férjhez ment apámhoz (akkor voltak 27 és 37 évesek). Apám 30, anyám 40 volt, amikor én megszülettem.
Mindketten érett felnőtt emberek voltak, apám hamar a saját lábára kellett hogy álljon, mivel sok testvére volt, és a szüleire nem számíthatott.
Még hogy gyermeki világ! hahaha. Teljes és boldog családban nőttem fel. 34 év házasság után apám eltemette anyámat (a rák vitte el), majd hét év után utána halt. Eszébe sem volt újranősülni, pedig lettek volna jelentkezők.
Tehát kár általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!